18:00
Laforge Nicolas
11354
logo Club Brugge

0' - Geen verrassingen bij Sporting Lokeren, dezelfde elf als vorige wedstrijd. Bij Club ontbreekt de gekwetste Engels.
2' - De wedstrijd is op gang gefloten. Lokeren start enthousiast. Na 2min de eerste fout op Vanaken.
4' - Brugge komt voor via IZQUIDERO Jose
4' - goal Doelpunt CLUB - IZQUIDERO Jose
11' - Een eerste hoekschop voor Lokeren
14' - De Pauw en Odoi zetten een goede aanval op maar goed uitverdedigd van de Brugse defensie. Vervolgens Vanaken naar Abdurahimi, met de voorzet. Vanaken die de bal over de netten van Ryan trapt.
16' - goal Doelpunt LOKEREN - VANAKEN Hans
18' - Voorzet van rechts, Vanakens deviatie belandt via het been van Mechele in goal.
21' - Adburahimi met een verre trap, de bal wijkt nog af op een speler van Brugge. Het levert Lokeren terug een hoekschop op.
25' - Brugge kruipt met 11 terug op hun eigen helft.
27' - De Pauw loopt mooi vrij en krijgt een lange bal maar hij wacht te lang en trapt de bal uiteindelijk via een verdediger in hoekschop.
28' - Brugge nu met de counter, Rafaelov maar hij geraakt niet voorbij Odoi.
29' - De Bock nu met een afstandsschot maar de bal gaat over het doel van Copa. Het is een boeiende partij.
36' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
37' - Gele kaart voor Galitsios, al weten we niet direct waarom.
39' - yellow Gele kaart voor DE BOCK Laurens (CLUB)
39' - De Bock die fors doorgaat op Leye. Geel is het verdict.
41' - Vrije trap Lokeren, Abdurahimi achter de bal. De bal gaat buiten.
44' - Hoekschop Lokeren, kan sporting profiteren in deze laatste minuut van de eerste helft...
44' - De hoekschop levert geen concreet doelgevaar op. Het is Brugge nu die in de tegenaanval is. Nog 1 min extra tijd.
45' - Lange bal richting De Pauw, maar die kan er net niet bij. Ryan is hem voor.
51' - 5 min ver in deze tweede helft. Geen vervangingen. Galitsios met 2 lange afstandsschoten. Maar nog geen echt gevaar voor Ryan.
55' - Hoekschop Brugge ,kort genomen. Coppa onderschept de bal.
56' - Maric met dom bal verlies, gelukkig is Coppa bij de pinken.
56' - yellow Gele kaart voor REFAELOV Lior (CLUB)
57' - Hoekschop Brugge.
58' - Coppa is weer bij de pinken, Lokeren met de tegenprik nu.
59' - De bal komt tot bij Leye, die ligt de bal voor, Abdurahimi met de knal, maar die schiet over.
62' - Brugge probeert het tempo uit de match te halen. De Lokeren supporters roepen hun ploeg richting goal ondertussen.
65' - Ramacle maakt zich klaar om in te vallen.
67' - inout Vervanging LOKEREN - ABDURAHIMI Besart wordt vervangen door REMACLE Jordan.
68' - Voor Brugge staat Gedoz klaar om in te vallen. Ondertussen terug een goede actie van Coppa.
69' - inout Vervanging CLUB - IZQUIDERO Jose wordt vervangen door GEDOZ Felipe.
70' - red Rode kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
71' - Onnodige overtreding van Galitsios... wat kan Maes uit zijn mauw toveren om Lokeren dit gelijkspel te kunnen doen vasthouden.
73' - goal Doelpunt CLUB - GEDOZ Felipe
74' - Wat een flater van Copa. 1-2 is het verdict. Heeft Lokeren nog een antwoord.
78' - Menegazzo heeft krampen... het lijkt dat hij niet meer verder kan.
79' - inout Vervanging CLUB - MENEGAZZO Fernando wordt vervangen door SILVA GATO Francisco.
80' - Maes lijkt Dutra en Henrique te willen inbrengen... Maes wil dus duidelijk voor de gelijkmaker gaan. Nog 10min, alles of niets voor Lokeren.
81' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
81' - inout Vervanging LOKEREN - LEYE Mbaye wordt vervangen door HENRIQUE Arthur.
81' - inout Vervanging CLUB - DE SUTTER Tom wordt vervangen door CASTILLO Nicolas.
88' - yellow Gele kaart voor ODOI Dennis (LOKEREN)
89' - yellow Gele kaart voor BARRY BOUBACAR Copa (LOKEREN)
90' - yellow Gele kaart voor SILVA GATO Francisco (CLUB)
90' - 3 min extra tijd maar...
94' - yellow Gele kaart voor VANAKEN Hans (LOKEREN)
94' - goal Doelpunt CLUB - REFAELOV Lior