20:00
Colemonts Laurent
1445
logo RES Acrenoise

0' - Verhulst keept in de bekerwedstrijden. Ansah start in de basis.
1' - Voorzet Ticinovic, Ghadir met de omhaal, maar naast. meteen een mooie kans!
6' - Ninaj knikt de vrije trap van Starzynski over doel.
12' - Eerste hoekschop voor Lokeren maar die wordt makkelijk ontzet.
14' - Verre trap Ticinovic, slechte controle Starzynski, maar vooral dom uitkomen van de doelman. Strafschop en zoiets laat Maric niet liggen.
15' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Mijat
22' - Hospied probeert het eens van ver, naast en over het doel van Verhulst.
24' - Knap kunstje van Odoi die zichzelf vrijspeelt en de bal voor doel brengt. Ghadir stond echter ook de kijken naar zoveel voetbalvernuft.
25' - De hoekschop van Starzynski wordt net voor Ngolok weggebokst door Delwarte. In de herneming schiet Patosi over.
28' - Ghadir - Starzynski - Ghadir met een gekraakt schot en de spits maakt zijn eerste voor Lokeren!
30' - goal Doelpunt LOKEREN - GHADIR Mohammad
31' - Mooie voorzet Starzynski, Ghadir kopt op de keeper.
33' - Tresignie kan schieten tussen twee verdedigers door. Zijn bal gaat naast.
40' - Vrije trap op een mooie plek recht voor doel. Starzynski krult prachtig naast de muur
41' - goal Doelpunt LOKEREN - STARZYNSKI Filip
42' - goal Doelpunt LOKEREN - GHADIR Mohammad
42' - Harde knal Ghadir en de bezoekende keeper niet kan houden: 4-0
44' - Starzynski tot nu toe een voet in elk doelpunt.
46' - Overbodige tweede helft, maar na afgelopen weken mag er altijd nog een doelpuntje bij. Dat denkt ook Ninaj. Via een bos van benen gaat de bal in hoekschop.
47' - Patosi bedient Starzynski die maar hoeft binnen te tikken. Het schot is niet hard genoeg en wordt van de lijn gekeerd.
50' - Ansah en Ticinovic vinden elkaar op rechts. Het schot van Ngolok wijkt af op een Henegouws been.
52' - goal Doelpunt ACRENOISE - SAKANOKO Bassalia
52' - Knappe aanval van de bezoekers. Verhulst onder de bal door en Sakanoko kopt aan de tweede paal binnen.
53' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door ABDURAHIMI Besart.
53' - inout Vervanging LOKEREN - TICINOVIC Mario wordt vervangen door MELNJAK Dario.
61' - goal Doelpunt LOKEREN - ABDURAHIMI Besart
61' - Abdurahimi met zijn typische beweging, van de flank naar binnensnijden en hard uithalen. Het loont want de bal hangt alweer in het netje!
65' - inout Vervanging ACRENOISE - HOSPIED Quentin wordt vervangen door MAMA Dissa.
67' - Stevige overtreding op Abdurahimi aan de rand van het strafschopgebied, maar niet gefloten.
68' - Abdurahimi op dreef. Nu een knal tegen de paal.
70' - inout Vervanging ACRENOISE - VANDERHAEGEN Andy wordt vervangen door TALKI Khalifa.
71' - inout Vervanging LOKEREN - GHADIR Mohammad wordt vervangen door BOLBAT Serhiy.
74' - Bolbat, op de rechterflank, met een gemeten voorzet. Ansah kan niet binnenschuiven.
76' - Vrije trap Starzynski. De schuiver van Abdurahimi wijkt nog net af. De hoekschop levert niets op.
79' - inout Vervanging ACRENOISE - THISSEN Loic wordt vervangen door OKYNE Nii.
80' - Vrije trap Starzynski tegen de deklat.
83' - Ook Ansah wil graag nog eens scoren, maar misschien ook te graag. Zijn kopbal gaat naast.
85' - goal Doelpunt LOKEREN - ANSAH Eugene
86' - Deze keer blijft Ansah wel kalm. Hij omspeelt keeper en verdediger en legt mooi binnen.
89' - De derdeklasser zit er nu helemaal door. Sporting bekert een ronde verder.
90' - goal Doelpunt ACRENOISE - KABEYA Tevin
90' - Vrije trap en Acrenoise schuift de bal onder Verhulst door. Meteen ook het eindsignaal.