Goal
Goal
0-1
goal 8

0' - Ten opzichte van de bekerwedstrijd keert Persoons terug in de ploeg.
7' - goal Doelpunt CLUB - VOSSEN Jelle
7' - Eerste goeie aanval van de bezoekers en het staat 0-1. Jelle Vossen schiet van in het pak aan de korte hoek binnen.
16' - Hoekschop Lokeren. Weggewerkt, Patosi mikt de rebound hoog over.
21' - Vanaken met een schot. Ook over.
23' - Applaus vanwege beide supportersclans zowel in de 4de als de 23ste minuut.
32' - Lokeren zal het vandaag van de vrije trappen moeten hebben, maar als ook die niet aankomen...
42' - Het spel ligt even stil voor een blessurebehandeling bij Copa
45' - 3 minuten extra. Copa dient vervangen te worden.
45' - Vrije trap Vormer naast.
46' - inout Vervanging LOKEREN - BARRY BOUBACAR Copa wordt vervangen door VERHULST Davino.
51' - Ingestudeerde vrije trap bij Brugge. Maric werkt in hoekschop. Ook die wordt door Maric ontzet.
53' - Vrije trap Vormer. Hij krult in de hoek, maar Verhulst redt.
57' - inout Vervanging LOKEREN - GHADIR Mohammad wordt vervangen door ABDURAHIMI Besart.
63' - Vrije trap Starzynski. Bruzzese redt met de vuisten.
64' - Abdurahimi stuurt Ansah diep. bruzzese is net iets sneller bij de bal. Eindelijk enkele kansjes voor Lokeren.
66' - Hoekschop Starzynski, Maric kopt, maar Bruzzese kan de bal plukken.
68' - inout Vervanging CLUB - DIERCKX Tuur wordt vervangen door DIABY Abdoulay.
69' - Misverstand in de Brugse verdediging. Ansah profiteert, maar Bruzzese gooit er nog net lijf en leden voor.
73' - yellow Gele kaart voor MEUNIER Thomas (CLUB)
76' - Pass Vanaken, Vossen met de kans, maar Verhulst redt met de benen.
77' - inout Vervanging CLUB - PEREIRA Leandro wordt vervangen door DE FAUW Davy.
80' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door MIRIC Marko.
87' - Goeie actie Ansah op links, Abdurahimi werkt niet af.
89' - 3 minuten extra.