Doelpuntenmaker
Goal
1-0
goal69

0' - Coelho is tijdig speelklaar geraakt. Enoh zit opnieuw op de bank. Net zoals de herstelde Copa.
1' - De wedstijd Lokeren - Stvv is op gang gefloten. Stvv neemt onmiddellijk de wedstrijd in handen.
6' - Een eerste hoekschop van stvv zonder gevaar, Lokeren prikt onmiddellijk tegen.
11' - Leekens (met paarse sjaal) ziet zijn ploeg de match rustig en gecontroleerd aanvatten. Het is wachten op de eerste echte doelkans.
15' - Hoekschop van Schoofs. Verhulst haalt de bal vanonder het doel.
17' - Voorzet Ngolok, Cuevas ontzet vlak voor de opkomende Miric. De hoekschop kopt diezelfde Miric op het dak van het doel.
20' - Vrij trap Patosi, over gekopt door de bezoekers. We krijgen een nieuwe hoekschop, maar die is te laat getrapt.
22' - Rechtstreekse vrije trap van Patosi, maar over doel van Dutoit
24' - inout Vervanging STVV - BOLI Yohan wordt vervangen door DOMPE Jean-Luc.
28' - Knappe aanval op rechts tot bij Ticinovic. Hij omspeelt zijn verdediger, maar niemand kan de voorzet binnentikken.
31' - Rherras mag van de scheids doorgaan, Edmilson kopt over.
36' - Vrije kopkans voor Miric, maar hij mist ze volledig
40' - Voorzet Ticinovic, Ngolok trap te zacht, geen probleem voor Dutoit.
41' - Edmilson duikt plots allen voor doel op. Verhulst werpt zich met lijf en leden voor de bal.
47' - yellow Gele kaart voor EDMILSON Junior (STVV)
56' - Stvv kruipt volledig terug op hun eigen helft.
59' - yellow Gele kaart voor ANGBAN Victorien (STVV)
61' - Patosi met de vrije trap, Dutoit redt met de vuisten. Zowel Dutoit als een verdediger van Stvv blijven gekwetst op de grond liggen.
63' - Opnieuw vrije trap voor Sporting Lokeren
63' - Vrije trap Patosi, Ngolok kopt nipt naast
63' - inout Vervanging STVV - CUEVAS Cristian wordt vervangen door MOMI Hilaire.
70' - goal Doelpunt LOKEREN - MIRIC Marko
70' - Marko Miric breekt dan toch de ban. Hij wordt vrijgespeeld en staat niet buitenspel. Er ligt immers nog een STVV speler geblesseerd p het veld. Niet de meest sympathieke manier om te scoren, maar het telt wel.
74' - Twee penaltygevalletjes. Hands van een STVV verdediger en daarna wordt Miric onderuit gehaald. Beiden niet gefloten.
76' - yellow Gele kaart voor MIRIC Marko (LOKEREN)
79' - inout Vervanging STVV - ONO Yuji wordt vervangen door HENDRICKX Gaetan.
82' - Kan Lokeren de punten thuis houden? Het worden nog 10 spannende minuten!
82' - Vrije trap stvv, deze levert geen gevaar op, wel een hoekschop
83' - Verhulst onder de bal, gelukkig kan de bal weggewerkt worden.
84' - inout Vervanging LOKEREN - COELHO Jakson Avelino wordt vervangen door ENOH Lowis Mbah.
89' - Ingason wordt eraf gelopen door Schoofs. Verhult redt
90' - Nog 4 minuten extra
91' - Domme fout Ticinovic leidt tot een vrij trap, die dwarrelt vlak voor doel. Hoekschop
92' - Hoekschop stvv, de laatste kans voor stvv
93' - goal Doelpunt STVV - DUTOIT William
93' - De mee opgekomen keeper Dutoit scoort de hoekschop