20:00
Vanbecelaere Denis
7230
logo KV Kortrijk

0' - Bolbat vervangt vandaag de geblesseerde Ngolok. En ook Ticinovic is nog niet hersteld. In zijn plaats speelt Ninaj.
2' - Beperkte opkomst voor deze zondagavond match.
3' - Eerste hoekschop van de partij is voor Kortrijk.
3' - Hoekschop Van Loo, Verhulst bokst weg
3' - Stijn De Smet houdt Coelho vast aan het truitje terwijl die een counter wou inzetten. Dat had geel kunnen zijn.
5' - Schot Marusic, over doel. De bezoekers starten het snedigst.
10' - yellow Gele kaart voor BOLBAT Serhiy (LOKEREN)
10' - Bolbat gaat neer in het strafschopgebied. De scheidsrechter trekt meteen geel voor een Schwalbe.
15' - Sporting geraakt stilaan uit de "slaapmodus" en rukt op.
17' - Miric wordt diep gestuurd, maar wacht te lang met de voorzet. Keet grijpt het leer zonder problemen.
24' - Patosi en Coehlo belegeren het Kortrijkse doel maar stuiten op de keeper of een verdediger.
25' - Voorzet Ninaj naar Bolbat, maar Coelho staat in de baan van het schot.
31' - Voorzet van D'Haene en kopbal van Papazoglou maar Verhulst is attent en pakt.
32' - Miric wordt opnieuw gelanceerd, Keet duikt goed in de voeten, maar blesseert zich wel.
42' - yellow Gele kaart voor GIGOT Samuel (KORTRIJK)
45' - goal Doelpunt KORTRIJK - DHAENE Kristof
45' - D'Haene countert en knalt de bal in de verste hoek voorbij Verhulst.
45' - Ondanks de vele onderbrekingen slechts twee minuten extra time
45' - RUST : Kortrijk begon snediger aan de match. Af en toe een gevaarlijke counter en uiteindelijk op slag van rust scoorde het ook zo via D'Haene. Lokeren was slechts een paar keer gevaarlijk. Patosi werd afgestopt door Keet. Bolbat ongelukkig door Coelho. Sporting zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen.
46' - inout Vervanging LOKEREN - NINAJ Branislav wordt vervangen door MELNJAK Dario.
48' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
50' - Lokeren een eerste keer tussen de palen met een afvallende bal die Coelho gekraakt op doel schiet.
55' - Patosi met een doorsteekpasje tot bij Coelho. De Braziliaan zet gevaarlijk voor, maar Keet zit er tussen.
59' - yellow Gele kaart voor DE METS Gertjan (KORTRIJK)
60' - Bolbat met een vluchtschot maar de Kortrijkse doelman staat op de goede plaats.
65' - inout Vervanging LOKEREN - BOLBAT Serhiy wordt vervangen door ENOH Lowis Mbah.
65' - inout Vervanging KORTRIJK - DE SMET Stijn wordt vervangen door PAVLOVIC Nebojsa.
68' - De Kortrijkzanen blinken uit in het tijd winnen. De weinig autoritaire scheids Debecelaere laat al te makkelijk begaan.
70' - inout Vervanging KORTRIJK - PAPAZOGLOU Thanasis wordt vervangen door KIS Tomislav.
71' - Er is bijzonder weinig om blij van te worden. Op deze manier haalt Kortrijk makkelijk de drie punten op Daknam.
75' - yellow Gele kaart voor MARUSIC Adam (KORTRIJK)
77' - Goed schot van Patosi dat Keet moet lossen, maar de gevolgde Enoh mist zijn trap. Wat een kans op de gelijkmaker.
80' - Kopballetje Enoh in de handen van Keet. Sporting heeft nog tien minuten voor de gelijkmaker
82' - goal Doelpunt LOKEREN - ENOH Lowis Mbah
82' - En als we het eigenlijk niet meer verwachten scoort Lokeren dan toch via een kopbal van Enoh. Die het nodig vindt om dit te vieren met zijn truitje uit te trekken.
83' - yellow Gele kaart voor ENOH Lowis Mbah (LOKEREN)
83' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
86' - Lokeren slaagt er nu plots in om toch aan te vallen en Coelho schuift de 2-1 voorbij Keet.
87' - goal Doelpunt LOKEREN - COELHO Jakson Avelino
88' - inout Vervanging KORTRIJK - VAN EENOO Lukas wordt vervangen door LALLEMAND Michael
90' - "OLE de Geil-wit-zwart" schalmt nu door het stadion.
91' - Nog een hoekschop voor Kortrijk.
91' - Nog 3 minuten extra
91' - Keet is meegekomen voor de corner, Verhulst redt de 2-2 en Patosi verovert de bal en counter met een lange ren en schuift die binnen 3-1.
92' - goal Doelpunt LOKEREN - PATOSI Ayanda
94' - EINDE : Tien minuten voor het einde gaf niemand een cent voor een Lokerse zege. Maar die laatste dolle minuten zorgden voor een 3-1 overwinning. Enoh, Coelho en Patosi waren de doelpuntenmakers.