20:30
Lardot Jonathan
7523
logo SV Zulte-Waregem

0' - Ticinovic keert terug in de basis. Verder geen verrassingen in de Lokerse basis
1' - Een paar minuutjes na halfnegen en de wedstrijd is op gang geschoten.
4' - Odoi naar Patosi in het strafschopgebied, hij zet voor maar Miric wordt gestoord door Godeau. De ref ziet er geen hoekschop in.
6' - Zulte-Waregem heeft net de eerste corner van de match genomen. Lardot ziet een lichte fout in het voordeel van Lokeren en de thuisploeg kan bouwen.
7' - Patosi schiet op Bossut, maar er is al gevlagd voor buitenspel, hoewel er geen te zien was.
11' - Lardot fluit strafschop na aangeven van zijn lijnrechter.
12' - goal Doelpunt WAREGEM - LEYE Mbaye
12' - Leye knalt de bal in het midden. De handsbal was van Persoons, maar toch twijfel of die opzettelijk was.
14' - red Rode kaart voor THIAM Mame (WAREGEM)
14' - Thiam deelt een kopstoot uit aan Persoons maar de ref heeft het gezien en geeft rood.
16' - Lokeren heeft nog veel tijd en een man meer om de scheve situatie recht te trekken.
17' - Storm met een knappe actie en een gevaarlijk schot, maar Verhulst redt attent.
19' - Handspel nu van een SV-hand, maar net buiten de grote rechthoek. Maar Patosi en co spelen de vrije trap niet goed uit.
21' - Ticinovic met een goeie diepe bal, Coelho kon er net niet bij om Bossut te bedreigen.
23' - Aanval Coelho-Persoons-Enoh, maar die laatste probeert in twee keer voorbij de bezoekende goalie te geraken maar dat lukt niet.
25' - Ticinovic gaat door tot de achterlijn en dan uitstekende voorzet, die bij Enoh belandt, maar hij trapt over de bal. Hebben we nogal gezien. Voorbode voor een goal ?
31' - De laatste pass komt er iets te vaak niet goed uit bij Sporting.
32' - Lardot fluit ook de lichtste der lichte fouten.
34' - Patosi probeert Coelho te bedienen in de zestien, maar er zit nog een bezoekend been tussen.
36' - Coelho gaat neer in het strafschopgebied, Lardot is formeel, geen strafschop.
42' - Patosi probeert het van ver. Ook al zwiept de bal, toch geen probleem voor Bossut.
44' - Ook Enoh probeert het ook, van te ver. Opnieuw gepakt door Bossut.
45' - Verhulst moet nog eens plat op een geplaatst schot van Leye.
45' - Twee minuten extra tijd.
45' - Odoi na een een-twee met Patosi op Bossut af, maar hij kan de bal niet stiften. Nog een hoekschop.
45' - RUST: Zulte-Waregem kwam al vroeg op voorsprong via een gecontesteerde penalty na handspel van Persoons. Leye zette om. Nauwelijks later is opnieuw Persoons de hoofdrolspeler. Dit keer in de rol van slachtoffer wanneer Thiam hem een kopstoot verkoopt. Lokeren heeft daarna het meeste balbezit. Er komen echter te weinig kansen.
46' - Een dood voorwerp floot de tweede helft op gang en stond even later in de weg bij een schot van Patosi. Waardoor Bossut gewoon mag uittrappen.
49' - yellow Gele kaart voor KAYA Onur (WAREGEM)
49' - Kaya breekt een mooie Lokerse aanval af en krijgt daar terecht geel voor.
49' - Ingasson kopt voor de neus van Maric de vrijschop over.
50' - Miric kopt overhoeks een moeiljke voorzet van Coelho voorbij de verste paal.
53' - inout Vervanging LOKEREN - ENOH Lowis Mbah wordt vervangen door DESSERS Cyriel.
54' - Dessers krijgt meteen een bal doorgekopt van Miric maar hij besluit naast.
56' - Kaya zet voor en Leye kopt verrassend, maar recht op Verhulst.
57' - Dessers krijgt de bal wellicht in buitenspelpositie maar duwt de bal over doel. Reuzekans eigenlijk.
61' - Slechte vrije trap van Patosi. Hoog over. Het gaat toch stilaan moeten gebeuren voor Sporting. En zien dat ze niet op een counter lopen.
64' - Bijna kan een afgeweken bal Bossut verschalken. Het schot van Patosi belandt zo in hoekschop.
66' - Veel volk klaar om binnen te tikken maar Persoons kan net niet bij een voorzet van Odoi.
67' - inout Vervanging WAREGEM - STORM Nikola wordt vervangen door BUYL Stephen.
70' - Sporting raakt niet door de dubbele rode muur, maar het blijft wel beuken. Een afstandschot van Odoi gaat maar nipt naast.
70' - Miric scoort bijna, maar Bossut is goed uitgekomen. Dessers trapt de rebound tegen de paal.
72' - Kopbal van Ticinivic maar de bezoekende doelman pakt alweer.
75' - Odoi forceert opnieuw een hoekschop.
77' - Olalala, na lang balbezit trapt Coelho uiteindelijk naast de verste paal. Dit had de 1-1 moeten zijn.
81' - De bezoekers zijn na de rust nog maar nauwelijks over hun helft geweest. Maar het begint er toch stilaan op te lijken dat ze hier met de volle buit naar huis zullen gaan.
83' - inout Vervanging WAREGEM - KAYA Onur wordt vervangen door CORDARO Alessandro.
86' - Het vuur lijkt uit de thuisploeg. Patosi levert een slechte vrije trap af. Verder speelde de Zuid-Afrikaan zeker geen slechte partij. Maar de vaak slordige passes zijn tekenend.
89' - inout Vervanging WAREGEM - DE RIDDER Steve wordt vervangen door ESSIKAL Karim.
90' - goal Doelpunt LOKEREN - COELHO Jakson Avelino
90' - Plots valt er toch nog een bal goed voor de voet van Coelho en hij knalt hem binnen.
92' - Harde uithaal van Coelho, maar Bossut gaat goed plat.
93' - Er komen minstens vijf minuten bij was gemeld en die zijn half voorbij.
94' - Nog een hoekschop voor Zulte-Waregem. Zo zit er geen Lokere zege meer in. Meer nog, opletten zelfs.
95' - De bezoekers krijgen zelfs nog een corner.
96' - Dessers staat nog nipt buitenspel en kopt zelfs naast.
96' - EINDE: In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer. Maar heel veel grote kansen leverde dat niet op. Te veel slordigheden in het Lokerse spel. Als iedereen dan denkt dat Zulte wint is er toch nog Jaja Coelho om een meer dan verdiend punt thuis te houden.