20:30
Visser Lawrence
7892
logo KRC Genk

0' - Vanavond is het (hopelijk) blije weerzien met Peter Maes. Benieuwd of thuisploeg eindelijk zijn derde thuiszege van het seizoen kan behalen en daarmee het behoud volledig kan bevestigen. Of wordt het toch nog enkele wedstrijden bibberen ?
2' - Rookwerk uit het Genks vak belemmert het zicht. Visser legt de match even stil
5' - De bal rolt weer.
12' - Carlos legt de bal in de voeten van de Genks aanval. Karelis knalt naast. We krijgen een hoekschop. Intussen brandt het weer in het Genkse vak.
15' - Mooie Lokerse aanval. Coelho bedient Miric die neergaat in het strafschopgebied. Schwalbe en geel oordeelt Visser.
16' - yellow Gele kaart voor MIRIC Marko (LOKEREN)
18' - Harbaoui komt alleen voor de keeper, maar maakt het niet af. Bizot haalt het makkelijk.
20' - Bailey legt Galitsios tegen de vlakte. Visser heeft niets gezien en deelt dan maar op goed geluk kaarten uit.
21' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
21' - yellow Gele kaart voor BAILEY Leon (GENK)
24' - Buffel haalt de achterlijn, Bailey die dus nu niet meer op het veld had mogen staan, kopt over
33' - Lokerse aanval over meerdere stationnetjes. coelho besluit in de armen van Bizot.
36' - Deze keer een beter schot van Coelho, maar Bizot pakt opnieuw
37' - Walsh krijgt de bal in het gezicht. visser legt het spel onmiddellijk stil. Niet bijzonder consequent van de scheids.
39' - Kebano mikt in het zijnet. Patosi speelt de counter slecht uit.
42' - Harbaoui met een onverwacht schot. bizot moet de bal uit de hoek halen.
44' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
44' - Galitsios maakt gezien wat er al gebeurd is niet onverwacht een stevige fout op "aanvaller" Bailey en krijgt er geel voor.
45' - 3 minuten extra
47' - We zijn weer gestart met verse moed en extra regen en wind.
48' - Combinatie Patosi - Miric. Die laatste schiet op doel. Bizot houdt zijn ploeg hier recht met een ultieme reflex.
52' - Harbaoui gaat in duel in het strafschopgebied en wordt neergetrokken. Laat ons zeggen dat Visser geen thuisfluiter is.
57' - Sporting versiert enkel hoekschoppen, maar daar doet Patosi toch echt te weinig mee.
59' - inout Vervanging GENK - KARELIS Nikolaos wordt vervangen door SAMATTA Ally Mbwana.
65' - Na een Genkse hoekschop gaat Coelho aan de haal. De laatste tik was er teveel aan.
72' - inout Vervanging GENK - KEBANO Neeskens wordt vervangen door MALINOVSKY Ruslan.
74' - Schot Coelho. Dit keer wat Bizot geklopt, maar Ndidi stond nog op de lijn
76' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door BOLBAT Serhiy.
78' - inout Vervanging LOKEREN - GALITSIOS Giorgos wordt vervangen door TICINOVIC Mario.
80' - Samatta krijgt een kans aan de erste paal, Verhulst haalt de bal uit doel. De hoekschop levert niets op.
84' - Pozuelo in de draai' via Ingasson in hoekschop. Deze wordt door Overmeire van de lijn gehaald. De volgende hoekschop tikt Verhulst over doel. Genkse druk dus.
87' - Voorzet Harbaoui, Coelho met de volley, maar hoog over
90' - Nog 2 minuten
91' - Genk krijgt nog een vrije trap recht voor doel. Bailey trapt over.
92' - inout Vervanging GENK - BAILEY Leon wordt vervangen door DE CAMARGO Igor.