20:00
Lambrechts Eric
10034
logo KVC Westerlo

0' - Ticinovic en Ingasson zijn geschorst. Maric is terug na blessureleed.
3' - Eerste kans is voor Lokeren, Coelho met een harde knal. Van Langendonck moet meteen alles uit de kast halen.
4' - De man die we zo hard gemist is terug! Mijat Maric kopt de tweede hoekschop binnen!
4' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Mijat
15' - Odoi naar Patosi. De bal krult mooi, maar de Westelse keeper haalt hem uit de hoek.
18' - Vrije trap Westerlo. Via Verhulst en lat in hoekschop. Deze levert niets op.
24' - Gerommel in de Westelse defensie. Harbaoui drukt de zwak af en Van Langendonck haalt de angel uit de aanval.
33' - Half uur ver. Verdiende voorsprong, maar het blijft een nerveuze bedoening.
34' - Vrije trap Westerlo. Schuermans kan koppen. De bal hobbelt maar net naast.
36' - Molenberghs zet een 1-2 op met De Ceulaer. Maric moet opruimen
40' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
41' - Vrije trap Westerlo. Verhulst werkt weg. Daarna wordt een speler neergetrokken. penalty!
42' - goal Doelpunt WESTERLO - GOUNONGBE Frederic
43' - De topschutter scoort al lag Verhulst wel in de goede hoek.
45' - Lokerse vrije trap in het halve maantje. Knal in de muur.
54' - yellow Gele kaart voor HENKENS Robin (WESTERLO)
55' - yellow Gele kaart voor COOLS Jens (WESTERLO)
63' - Knappe actie van De Ceulaer. Hij stormt op doel af, maar werkt het niet af.
64' - Een geweldige cross van Overmeire tot Harbaoui. Hij haalt er een hoekschop uit.
65' - Voorzet Patosi, Van Langendonck plukt voor Harbaoui.
68' - inout Vervanging WESTERLO - HENKENS Robin wordt vervangen door AOULAD Mohamed.
69' - inout Vervanging LOKEREN - COELHO Jakson Avelino wordt vervangen door BOLBAT Serhiy.
71' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
71' - Vrije trap Patosi, Harbaoui scoort met een hakje
74' - Rush van Odoi op doel, neergehaald. Geen Penalty
74' - yellow Gele kaart voor SCHUERMANS Kenneth (WESTERLO)
80' - inout Vervanging WESTERLO - MOLENBERGHS Jarno wordt vervangen door KOFFI Jean Romaric Kevin.
84' - inout Vervanging WESTERLO - MUSTOE Jordan wordt vervangen door ANNYS Maxime.
90' - Nog 4 minuten extra. En dan waren er amper onderbrekingen!
91' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door RASSOUL Joher Khadim.
95' - Nog een vre trap voor Westerlo. Keeper mee. Verhulst redt. Einde wedstrijd.
96' - Een ware nagelbijter, maar Lokeren wint en is zeker van een verlengd verblijf in eerste.