20:00
Vertenten Bart
4091

0' - Ono voorlangs
0' - Verzenden fluit een prima partij, maar had helemaal in het slot een penalty kunnen fluiten na handspel van Dussaut.
1' - De scheidsrechter heeft de wedstrijd op gang gefloten.
4' - De eerste twee corners zijn voor de thuisploeg, maar leveren niets op.
10' - Eerste kans is een kopbal van PROSCHWITZ, naast de verste paal.
12' - Rassoul diep op Miric maar buitenspel.
16' - Miric komt een voetje te kort om op doel te kunnen trappen.
19' - goal Doelpunt LOKEREN - PATOSI Ayanda
19' - Prachtige aanval van Lokeren via Harbaoui naar Odoi en die zet perfect voor tot bij Patosi die niet twijfelt en Dutoit verschalkt.
26' - Verhulst goed plat bij een schot van Cuevas.
28' - goal Doelpunt STVV - RAMAN Benito
28' - Raman staat op de goeie plaats aan de verste paal om een diepe voorzet binnen te duwen.
32' - De laatste pass bij Sporting is vaak onzuiver. Als ze hier nog kunnen aan werken lijken ze sterker dan STVV.
34' - Harbaoui dribbelt in de grote rechthoek maar haal enkel de eerste Lokeren corner.
38' - Miric opnieuw diep gestuurd, weerom buitenspel.
39' - goal Doelpunt STVV - GERKENS Pieter
39' - Een afgeweken voorzet wordt door Gerkens binnen gekopt.
45' - goal Doelpunt LOKEREN - BOLBAT Serhiy
45' - Bolbat krijgt via Gerkens de bal voor de voeten en trapt binnen.
45' - RUST : Aardige partij, zeker qua goals. Beide ploegen scoorden er elk twee.
46' - inout Vervanging LOKEREN - RASSOUL Joher Khadim wordt vervangen door TERKI Medhi.
55' - Roman is geveld en moet vervangen worden.
58' - inout Vervanging STVV - RAMAN Benito wordt vervangen door ONO Yuji.
60' - Swers loopt buitenspel, zijn goal telt niet
61' - yellow Gele kaart voor CUEVAS Cristian (STVV)
61' - Schot nipt voorlangs van Harbaoui .
65' - Ono voorlangs.
70' - Verhulst moet redden op een schot van Ono.
72' - Lokeren heeft momenteel het overwicht in deze partij.
73' - Toch wel ergerlijk hoe Bolbat veel te vaak knullig zijn bal inlevert.
75' - inout Vervanging STVV - SWERS Iebe wordt vervangen door DUSSAUT Damien
79' - inout Vervanging STVV - ANGBAN Victorien wordt vervangen door HENDRICKX Gaetan.
79' - inout Vervanging LOKEREN - BOLBAT Serhiy wordt vervangen door TICINOVIC Mario.
84' - Opnieuw Verhulst die een redding moet brengen bij een trap van Ono.
87' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door DESSERS Cyriel.
87' - Harbaoui bijna 2-3
90' - Drie minuten extra.
94' - EINDE : Geen onaardige match vandaag. Evenwichtig in de eerste helft, ook qua goals. Patosi had Lokeren voor gebracht, maar STVV boog het om in 2-1. Bolbat met zijn belangrijkste actie zorgde voor de 2-2. Na de pauze op enkele schoten van Ono na, een eenrichtingsmatch. Sporting kon echter te weinig kansen creëren. Vooral slordigheden vooraan met een zwakke partij van zowel Harbaoui als Miric zorgden er voor dat de 2-3 niet in zicht kwam. Tot plots in de extra tijd, toen Lokeren een penalty moest krijgen na handspel van Dussaut.