Goal
1-0
save22
Goal

0' - Na de ruime zege tegen Westerlo kiest Leekens voor dezelfde elf. Bij Club is Engels, ex-Lokers jeugdproduct, er opnieuw bij. Kan De Sutter stunten tegen zijn ex-ploeg?
3' - Brugge heeft al twee hoekschoppen op de teller.
5' - Sporting staat meteen onder druk. En als het zelf aan de bal is wordt er te slordig mee omgesprongne.
7' - Lokeren steekt ook zijn neus aan het venster. Skulason forceert een hoekschop nadat zijn voorzet door Cools wordt afgeblokt;
8' - En bijna een doelpunt voor Lokeren want Coelho kopt en Vormer duwt bijna in de eigen goal. Een twee corner levert niets op.
11' - Uitstekende Lokerse counter. Galitsios met een voorzet tot bij De Sutter die er net niet bij kan om binnen te duwen. Lokeren groeit.
19' - In hoekschoppen (2-4) en kansen (0-2) staat Lokeren voor, maar uiteraard is het de stand die telt. En die is vooralsnog 0-0
21' - Strafschop voor Brugge.
22' - Geweldig lichte penalty.
23' - goal Doelpunt CLUB - REFAELOV Lior
23' - Refaelov scoort met een Panenka en brengt de thuisploeg niet echt verdiend op voorsprong. Eerst kans, flinterdunne penalty en 1-0.
24' - Nu een echte kans voor de Club. Verhulst redt met een mooie sprong het schot van Izquerdo. Heeft ref Lambrechts Brugge op de rails gezet ?
25' - Maric mag blij zijn dat de ref even "compenseert" en geen geel kaartje toont voor zijn stevige ingreep.
27' - yellow Gele kaart voor DE SUTTER Tom (LOKEREN)
27' - De Sutter geeft Denswil een klein duwtje waardoor die tegen zijn doelman botst. Geel voor de Lokerse aanvaller.
29' - Schouder tegen schouder wordt voor Coelho bestraft.
31' - Ook nu een overtreding die er geen was, deze keer in Lokers voordeel.
32' - Mooie trap van Overmeire. Butelle klemt.
32' - Schot van Bolbat gaat maar een half metertje naast.
35' - Gevaarlijke vrije trap van Refaelov zweeft naast.
37' - Tegenaanval van Lokeren met o.a. Bolbat en tot slot Coelho die trapt, maar over en naast.
45' - Eén minuutje extra.
45' - Diaby met een counter en gevaarlijk schot. Verhulst tikt over.
45' - RUST :Brugge leek sterk te starten. Maar dat ging snel voorbij. Het was Lokeren dat de kansen kreeg. Tot Maric lichtjes aan Izquierdo trekt en die gaat graag liggen. Penalty omgezet door Refaelov. De thuisploeg bleeft slordig spelen. Lokeren zou hiervan moeten profiteren.
46' - We zijn van start gegaan in de tweede helft.
53' - inout Vervanging CLUB - IZQUIERDO Jose wordt vervangen door MBOMBO Boli Bolingoli.
55' - Jambor wordt onterecht afgevlagd voor vermeend buitenspel.
56' - Club mist de gekwetste Izquerdo. Lokeren zou zijn kans moeten grijpen.
59' - Het was al van bij het begin van deze helft geleden dat we nog Brugs gevaar zagen. Bolingoli trapt in het zijnet.
61' - yellow Gele kaart voor BOLBAT Serhiy (LOKEREN)
70' - Deze maal krijgt Lokeren geen hoekschop. Nochtans raakte Denswil die duidelijk als laatste.
71' - inout Vervanging CLUB - REFAELOV Lior wordt vervangen door VOSSEN Jelle.
72' - inout Vervanging LOKEREN - BOLBAT Serhiy wordt vervangen door TICINOVIC Mario.
73' - De ingevallen Vossen trapt op doel. Verhulst weert af.
74' - Lokeren komt nu heel goed weg. Vossen kopt tegen de lat en Diaby trapt de rebound op de paal.
75' - De inbreng van Vossen lijkt een goeie zaak voor de thuisploeg. Lokeren heeft in de tweede hleft nog geen enkele kans weten afdwingen. Nochtans was blauw-zwart vandaag nooit overtuigend.
77' - inout Vervanging LOKEREN - DE SUTTER Tom wordt vervangen door ENOH Lowis Mbah.
77' - inout Vervanging LOKEREN - JAMBOR Nikola wordt vervangen door TERKI Medhi.
82' - Lastige namiddag voor de lijnrechter. Deze keer wordt Enoh twijfelachtig afgevlagd.
87' - Coelho met een harde knal waar Butelle moet redden. Bijna 1-1.
88' - Vossen stelt Verhulst nog eens op de proef. Corner nu voor Club.
89' - Er komen nog minstens drie minuten extra bij.
90' - yellow Gele kaart voor VOSSEN Jelle (CLUB)
91' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
91' - Lambrechts strooit nog even met geel voor Vossen en Overmeire. Overdreven, maar nogal tekenend voor de leiding vandaag.
93' - En Coelho met een mooie vrije trap, recht in de hoek, maar Butelle haalt er hem uit.
94' - EINDE :Een flauwe thuisploeg had genoeg met een goedkope penalty om de drie punten thuis te houden.