20:30
Boterberg Jan
5963
logo KV Kortrijk

0' - Terki behoudt zijn plaats in de basis. Marci keert terug uit blessure.
1' - Pas afgetrapt en meteen een grote kans voor Lokeren. De Ridder naar Patosi. Hij stift de bal over de keeper, maar ook naast het doel. Moest binnen zitten!
8' - Goeie Lokerse aanval. Coelho treft de paal.
11' - Eerste doelpoging van de bezoekers. Copa kan het schotje van Rolland opraken.
14' - Scheidsrechter Jan Boterberg fluit voor de eerste maal een wedstrijd van Sporting Lokeren. Hij is daarmee de 250e arbiter voor Lokeren sinds ons ontstaan in 1970. Met dank aan onze website statistieken voor dit weetje.
24' - Lokeren blijft de meeste aanvallende intenties tonen. Terki mikt de bal onbesuisd over doel.
26' - Gouden Stier Saadi met een actie op rechts. Totovytski kraakt zijn schot.
28' - De Ridder scoort door een bos van benen de 1-0, maar het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel van Miric. Miric kwam niet aan de bal. Dit moeten millimeters geweest zijn!
30' - In de commotie na de afgekeurde goal mikt Mercier van dichtbij over.
33' - Patosi met een verrassend banaanschot vanop zo'n 25 meter. Kaminski heeft er alle moeite mee.
36' - Gigot kopt voorlangs.
38' - Alweer een schot van De Ridder en alweer houdt het doelhout Kortrijk in de wedstrijd!
44' - Nu is het Coelho die in de grote rechthoek de kans krijgt om te trappen maar een metertje naast.
45' - Geen blessuretijd, Boterberg fluit de eerste helft meteen af.
45' - RUST :Sporting was de beste ploeg maar werkte niet goed af en kende pech met ballen op de lat en de paal. Ook een afgekeurde goal waar Miric bijzonder nipt buitenspel stond.
46' - inout Vervanging LOKEREN - CHAVES Joao Carlos Pinto wordt vervangen door INGASON Ingi Sverrir.
46' - Joao Carlos blijft alweer geblesseerd in de kleedkamer, Ingason is zijn vervanger.
47' - Coelho met een aflegger naar Patosi, hoog over.
48' - Coelho met een spectaculaire omhaal, maar niet gekadreerd.
51' - goal Doelpunt LOKEREN - COELHO Jakson Avelino
51' - Staalharde vrije trap van Coelho. Verdiende voorsprong voor Lokeren
54' - 5963 toeschouwers zien Sporting groeien in de parij.
55' - Uitstekende voorzet Galitsios, maar zowel Miric als De Ridder falen in de afwerking.
57' - inout Vervanging KORTRIJK - MERCIER Xavier wordt vervangen door DHAENE Kristof.
57' - goal Doelpunt LOKEREN - MIRIC Marko
57' - Hoekschop Patosi, Miric kopt de 2-0 tegen de netten.
61' - inout Vervanging KORTRIJK - TOTOVYTSKYI Andrii wordt vervangen door PAPAZOGLOU Thanasis.
67' - Coelho wordt het straatje ingestuurd. Hij besluit over.
68' - Coelho tikt naar Patosi die in het strafschop onderuitgegleden wordt. Geen penalty.
72' - Knappe pass van Skulason naar Coelho. Kaminski zweeft de bal uit doel.
75' - inout Vervanging KORTRIJK - PAPAZOGLOU Than wordt vervangen door SARR Sidy.
77' - De pas ingevallen Sarr trapt in het zijnet. Kortrijk komt nu meer opzetten.
78' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door BOLBAT Serhiy.
82' - Terki heeft een stevig schot in huis en laat dat nog eens zien. Rakelings over doel.
88' - yellow Gele kaart voor VERSTRAETE Birger (KORTRIJK)
90' - Nog 3 minuten extra.
90' - Terko met een fantastische controle en een schitterende pass naar Bolbat die alleen op Kaminski af kon, maar helaas niet weet af te werken.
91' - inout Vervanging LOKEREN - MIRIC Marko wordt vervangen door RASSOUL Joher Khadim.
92' - Kortrijk scoort nog tegen. Gigant tikt binnen.
93' - goal Doelpunt KORTRIJK - GIGOT Samuel
93' - Nog een corner voor KVK
93' - Copa nog met een fantastische save op Rolland. Op de hoekschop trapt opnieuw Rolland over. Nog even bibberen maar de overwinning is binnen.
95' - EINDE :Lokeren maakte het in het slot nog onnodig spannend nadat het in de eerste helft de kansen onbenut liet. In de tweede kwam het verdiend voor met goals van Coelho en Miric. KVK scoorde nog in blessuretijd en Copa redde de gelijkmaker.