11/09/2016
14:30
Laforge Nicolas
19936

0' - Vandaag staat de Oost-Vlaamse derby op het programma. Sporting kan rekenen op de terugkeer van Joao Carlos en Killian Overmeire.
2' - De eerste hoekschop van de wedstrijd is voor Gent. Coulibaly kan koppen maar doet dat recht op Copa.
6' - Verre hoekschop van Bolbat wordt teruggekopt naar Ingason. Die kopt naar Coelho. Deze laatste werkt rustig in doel voorbij Rinne maar het doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.
18' - Lokeren is alweer gevaarlijk op hoekschop. Ninaj kopt de hoekschop van Bolbat op Rinne en in de herneming gaat de bal er ook niet in.
24' - goal Doelpunt GENT - MILICEVIC Danijel
24' - Coulibaly kan doorzetten op rechts. Coulibaly geeft de bal voor naar Milicevic die de bal via het been van Ninaj in doel werkt.
37' - Lokeren komt opzetten met een schot van Bolbat dat over het gentse doel gaat.
45' - Einde van de eerste helft waarin Lokeren zeker een doelpunt verdiende. Het kwam met momenten goed opzetten en hield goed balbezit. Lokeren kwam ongelukkig op achterstand door een owngoal van Ninaj.
45' - inout Vervanging LOKEREN - JAMBOR Nikola wordt vervangen door DE RIDDER Steve.
56' - Coelho zorgt voor de eerste doelpoging in de 2de helft met een schot van buiten de 16 dat naast het gentse doel gaat.
60' - goal Doelpunt GENT - COULIBALY Kalifa
61' - Milicevic kan vrij voorzetten naar Coulibaly en die tikt de bal in de linkse hoek voorbij Copa.
68' - yellow Gele kaart voor DE RIDDER Steve (LOKEREN)
70' - goal Doelpunt GENT - SIMON Moses
70' - Mooie doorsteekpas van Schoofs naar Coulibaly. Coulibaly kan rustig voorzetten naar Simon die de bal naast Copa in doel trapt.
72' - inout Vervanging GENT - MILICEVIC Danijel wordt vervangen door FOKET Thomas.
76' - Een schot van buiten de 16 van Coulibaly maar makkelijk gepakt door Copa.
76' - Nog eens een actie van Lokeren maar het schot van de sutter verdwijnt in de handen van Rinne.
77' - inout Vervanging LOKEREN - DE SUTTER Tom wordt vervangen door ENOH Lewis Mbah.
78' - inout Vervanging GENT - MATTON Thomas wordt vervangen door DAVIDZADA Ofir.
78' - inout Vervanging GENT - SAIEF Kenny wordt vervangen door RABIU Ibrahim.
79' - inout Vervanging LOKEREN - NINAJ Branislav wordt vervangen door RASSOUL Joher Khadim.
90' - Snelle actie van gent via Foket en Schoofs. Foket zet voor en de bal komt bij Simon die op doel knalt maar Copa kan de bal klemmen met een spectaculaire redding. Mooi werk van onze doelman.
94' - yellow Gele kaart voor RASSOUL Joher Khadim (LOKEREN)