Wout VRIJENS
89'
Wedstrijdverslag
90'
Einde wedstrijd we sluiten de laatste thuismatch af met een 1-0 overwinning. We hopen jullie alvast volgend jaar terug te mogen verwelkomen op Daknam. Check zeker onze abonnementsprijzen voor het seizoen 2023-2024 in eerste amateur. U was een geweldig publiek! Tot volgend seizoen #Wekomenterug!
89' Vervanging
In:Wout VRIJENS
Out:Dean VAN DEN WINCKEL
88'
KFC Merelbeke is daar onmiddellijk om een antwoord te geven op het tegendoelpunt, een snelle omschakeling, een halve volley en Merckx die voor de eerste keer echt attent moest reageren, hij haalt slaagt met een knappe reflex de bal weg van doel. Op zijn Copa's zullen we maar zeggen.
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 86'
EIN-DE-LIJK daar is de verlossende 1-0 waarop iedereen zat te wachten! Doelpunt van het nummer 90 SIMON VERMEIREN. Hij kreeg de bal diep gespeeld en legde koelbloedig het leer met buitenkant rechts in de linkerbenedenhoek. GOOOOOAAAAAAL!
83'
Vooraan zit met duidelijk met plankenkoorts, de spelers krijgen meermaals de kans om uit te halen op doel maar schuiven de verantwoordelijkheid steeds naar elkaar door. Zo net een knappe kans voor Lokeren-Temse maar niemand haalde de trekker over.
81'
Knappe actie op rechts beginnende bij Bello Rivero die de bal kan afsnoepen van de aanvaller en deze direct diep speelt op Maes, die past in één tijd naar Vermeiren, die controleert de bal en haalt uit met een hard en laag schot. Geen problemen voor de doelman.
76' Vervanging
In:Ian DE BRUYNE
Out:Nico BINST
70'
Nog 20 minuten reguliere speeltijd te gaan. De nul is nog niet van het bord geveegd, we wachten geduldig op een nieuwe kans binnen de palen.
Christian Luis BELLO RIVERO
Vervanging 65'
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Jeovanni DIANGANGA
60'
Het wedstrijdbeeld van de eerste helft trekt zich door in de tweede helft. Veel kansen maar efficiëntie ontbreekt nog steeds. We wachten vol spanning op het eerste doelpunt.
56'
Na enkele één tijd passes kan KFC Merelbeke counteren met een 3 tegen 2 situatie, het duurt echter te lang vooraleer men een schot op doel durft te ondernemen, wanneer Oduro Akwasi wil trappen, is Van Walle reeds goed teruggekeerd om de bal af te blokken.
55'
Een doelkans in cadeauverpakking vanwege Van Walle die en foute pas achteruit gaf, de bal komt in de voeten van Nico Binst en haalt uit, gelukkig kon hij zijn kans niet afwerken wegens de druk vanwege Kompany en Boujouh.
53'
Lokeren-Temse wist reeds enkele corners te verzilveren maar zonder gevolg. Het spel gaat goed op en af. Merelbeke kwam er nog niet uit. Dat is geheel de verdienste van de verdediging die telkens doortastend ingreep.
47'
Elewaut met de eerste kans in de tweede helft, een lange bal, goede controle en haalt uit op doel, recht op de doelman.
46'
De spelers zijn na het korte intermezzo terug klaar om de wedstrijd voor de tweede helft aan te vatten. Hopelijk zijn ze deze tweede helft efficiënter als in de eerste helft. Komaan Sporting Lokeren-Temse!
Niels ELEWAUT
Vervanging 46'
In:Niels ELEWAUT
Out:Youssef BOULAOUALI
Youssef bleef in de kleedkamers, in zijn plek komt Niels.
45'
El Banouhi op rechts met een prima gemeten voorzet op het hoofd van Vermeiren, die kopt, net over de deklat. De kansen volgen elkaar op in snel tempo maar de efficiëntie in de zone van de waarheid ontbreekt echter nog.
45'
We gaan rusten met de bordjes in evenwicht. Lokeren-Temse speelt zeer dominant maar ziet hun spel nog niet beloond met een doelpunt, Merelbeke lukte bijna een knap doelpunt op een diefje weliswaar. Tot zo dadelijk.
44'
Ongeloofelijk, KSC Lokeren-Temse komt hier goed weg. Nico Binst met de actie en het schot, hij schakelde verdediger en doelman uit met zijn loopactie en haalt uit van uit een niet zo scherpe hoek op een leeg doel, hij trapt de bal op de paal, weg kans.
42'
Alexander Maes van op rechts dit keer met een knappe vroege voorzet op Vermeiren, die kopt, de bal gaat opnieuw net naast.
39'
Knappe actie op links van Boulaouali die zijn man kan afschudden en de bal centraal bij Maes legt, Alexander lijkt te gaan kiezen voor een afstandschot maar ziet in laatste instantie rechts Ben Omar meer oprukken, Yassin krijgt de bal en haalt uit, de bal gaat naast.
35'
Corner van op rechts gegeven voor Van Walle, valt in het pack en het is even karambollen voetbal, de bal botst en stuitert tegen meerdere benen tot wanneer de scheidrechter fluit voor een vermeende fout. Het wil maar niet lukken vandaag.
Yassin BEN OMAR
Vervanging 34'
In:Yassin BEN OMAR
Out:Gil VAN MOERZEKE
Een eerste wissel, Van Moerzeke verlaat het veld voor Ben Omar. Vermoedelijk omwille van de eerdere tackel in minuut 2 waarbij hij botste op doelman Jordy Maes.
30'
We zijn een halfuur ver in deze partij en de bordjes hangen in evenwicht. Ondanks het overwicht in balbezit voor Sporting Lokeren-Temse, is het hen nog niet gelukt dit overwicht te verzilveren met een doelpunt. Dit mede door het goed verdedigen van KFC Merelbeke. We wachten geduldig op een eerste doelpunt.
26'
Een uitbraak op links met Van Walle en op rechts volgt Van Moerzeke het is 2 tegen 2. Van Walle met een harde voorzet van op links naar Van Moerzeke, de bal gaat te hard en Gil komt te kort om te kunnen uithalen.
23'
KFC Merelbeke staat achteraan tamelijk goed te verdedigen, aanvallend moeten ze het echter als vele ploegen in deze reeks, hebben van de snelle uitbraken maar helaas momenteel zonder succes, Op een afstandschot na, konden zij doelman Merckx nog niet in verlegenheid brengen.
21'
Corner van op rechts met Maes achter de bal, de bal komt centraal maar kan worden weggewerkt door de verdediger van Merelbeke, de bal komt links in de voeten van Boujouh, die kapt onverwachts zijn verdediger uit en geeft de bal voor met zijn mindere rechter, de bal valt perfect voor Vermeiren, die probeert de bal met het hoofd in doel te verlengen maar hij gaf de bal net iets te weinig richting mee, de bal gaat naast.
17'
El Banouhi met een sliding tackle / voorzet, de bal valt van hoog in de zestien, Vermeiren gaat in duel in een poging om te koppen, de bal valt voor de voeten van Van Moerzeke die wil trappen maar schot werd afgeblokt, in tweede instantie haalt Vermeiren nogmaals uit maar recht op de doelman.
14'
Knappe inspeel pas van Francois Kompany op Boulaouali, die ziet op links Boujouh vrij staan, daar gaat de bal naar toe, Boujouh dolt met zijn rechtstreekse tegenstander en trekt een explosieve spurt van 15m richting achterlijn, hij geeft de bal goed voor, Van Moerzeke kan koppen aan de tweede paal, de bal gaat maar net over!
10'
Vrijetrap voor KFC Merelbeke van op links, het is een indraaiende bal maar niemand krijgt er zijn hoofd tegen. De bal verdwijnt voor langs en over de achterlijn.
8'
De eerste corner is voor Lokeren-Temse met achter de bal Van Walle, die draait de bal perfect richting de penalty stip, Vermeiren gaat de lucht in maar kan de bal niet raken met het hoofd waardoor deze kan worden weggekopt door een verdediger, weg kans.
6'
Bij een knappe steekbal in minuut 2 werd er wat laattijdig gevlagd voor buitenspel, Gil ging net in duel met de doelman waarbij beiden zich lelijk hadden bezeerd. De wedstrijd lag een kleine 3 minuten stil. Ondertussen zijn we opnieuw aan het spelen.
1'
Welkom beste supporters voor de laatste thuismatch van dit seizoen tegen KFC Merelbeke. We hopen alvast het seizoen sfeervol af te sluiten met een leuke partij in het vooruitzicht. De beloften en andere jeugdploegen die voortreffelijk presteerden dit seizoen mochten een ere ronde maken onder luid applaus van de aanwezige supporters. Het is duidelijk, iedereen wil deel uitmaken van deze Sporting Lokeren-Temse familie, daarom doen wij graag een oproep om uw abonnement te verlengen of je aan te sluiten als nieuwe abonnee. De weg omhoog is ingezet maar we kunnen dit niet zonder jullie steun. Een Lokeren-Temse zonder twaalfde man is als een café zonder bier. Join the ride en neem actief deel aan ons nieuwe avontuur in de 1ste amateurreeks. De spelers staan klaar voor de aftrap, ga er voor een laatste keer nog eens lekker voor zitten en wij hopen u zoals steeds te voorzien van een aangename verslaggeving met de nodige hoogtepunten. Komaan Sporting Lokeren-Temse!