Gele kaart
Wedstrijdverslag
KM Torhout
90'
Het onmogelijke is uitgekomen. Penalty voor Torhout na fout van El Banouhi in de zestien
90' 3:3 Goal (penalty)
Mauro DEVOS
Torhout laat deze kans om gelijk te maken niet liggen in de laatste minuut. En zet de penalty feilloos om in de linker benedenhoek.
90'
Einde wedstrijd. Onwaarschijnlijk maar waar 3-3 in de laatste minuut via penalty. Graag zien wij u de volgende wedstrijd op KVK Westhoek terug.
89'
Alweer een trap van Boulaouali na een goede combinatie net naast de kruising. Een spannend slot. Houden we de laatste minuten nog de 3 punten thuis of geven ze het nog uit handen? Het is nagel bijten momenteel.
88'
Knap uitgespeelde counter van Lokeren-Temse met op rechts El Banouhi die de afhakende Boulaouali had gespot, hij geeft een lage en harde voorzet achter de verdediging. Youssef trapt in één tijd de bal naar de rechterpaal maar iets te weinig richting, de doelman had alle moeite om de bal uit doel te houden.
83'
Daar zijn de zwart-groenen weer met een uitbraak, ze zetten goed druk op centraal verdediger De Neve die te kort terugspeelt op doelman Merckx die moet een spurt trekken om de bal uit de voeten van de spits van Torhout te houden. KSC Lokeren-Temse komt hier goed weg.
82'
Enkele hete standjes voor het doel van Torhout met 2 corners maar helaas geen enkele kans tussen de palen.
79'
Daar is bijna de gelijkmaker van Torhout, voor de zestien is er teveel ruimte voor Torhout om gevaarlijk te zijn. De net ingevallen Timmerman kan vanop de rand zestien uithalen naar de verste hoek maar de bal gaat naast.
75' Vervanging
In:Damon TIMMERMAN
Out:Bjarne CARDON
75'
Het laatste kwartier is ingezet en KSC Lokeren-Temse moet opletten dat ze de zege niet uit handen geven. Torhout drukt goed door en krijgt het spel meer en meer onder controle. Het is opletten voor een tegentreffer bij onze tricolores.
72' 3:2 Goal
Tibo MARGO
Assist: Ruben PYCK
"The game ain't over until the fat lady sings" KSC Lokeren-Temse is terug wakker geschud na een knap kopbal doelpunt. Ruben Pyck met een knappe indraaiende voorzet op links richting de 2de paal, de bal werd door Tibo Margo in doel gekopt.
71'
Voorzet van op links gegeven door Elewaut of Dianganga richting penaltystip, Casagolda staat goed gepositioneerd en kan nog net bij de bal. Hij mikt de bal net naast. KSC Lokeren-Temse duwt door in het laatste halfuur.
Alexander MAES
Goal (penalty) 3:1 68'
GOOOOOAAAAAL! ALEXANDER MAES! Met een knappe en staalhard naar de rechterbovenhoek in het dak van het doel getrapte doelpunt!
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 68'
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
Vermeiren krijgt een staande ovatie van de supporters voor zijn doelpunt en inzet. Zijn vervanger is Casagolda.
67'
Actie op links van Elewaut die schakelt zijn man uit en zet voor, de verdediger van Torhout steekt zijn arm uit en raakt de bal een nieuwe penalty!
65'
Torhout kruipt steeds meer uit hun schulp op de counter. Ze voetballen steeds betere kansen bij elkaar. KSC Lokeren-Temse laat bij momenten een steekje vallen zoals daarnet door miscommunicatie. Het blijft spannend.
64'
Actie van op links met Dianganga aan de bal, hij zet voor richting 2de paal maar de bal is te hoog voor Gil om te kunnen koppen.
61'
Toon Janssen zet zich door en kan in duel de bal afpakken van een te laks voetballende speler van Torhout, hij stormt met de bal centraal op doel af en ziet links de goed volgende Vermeiren, daar gaat het naar toe. Simon met de scherpe voorzet richting 2de paal maar Elewaut kan er net niet bij.
59' Vervanging
In:Tibo ANDRIES
Out:Enzo VANDEKERCKHOVE
Niels ELEWAUT
Vervanging 59'
In:Niels ELEWAUT
Out:Julien VERCAUTEREN
56'
Grote kans voor Torhout. Na miscommunicatie tussen Merckx en de verdedigers, vraagt hij de bal in de voet en krijgt de spits van Torhout de mogelijkheid om hem de bal te onfutselen, Pogba wil de bal wegtrappen maar trapt op een speler van Torhout. KSC Lokeren-Temse ontsnapt aan een tegentreffer.
Simon VERMEIREN
Goal 2:1 48'
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOOOOAAAAAAAAL!!! SIMON VERMEIREN! De knappe voorbereiding op rechts van Van Moerzeke die de bal diep gestoken krijgt op de flank van El Banouhi, Gil wint het duel en kapt naar zijn mindere linker, hij zet voor en Vermeiren controleert de bal met de rug naar doel. Hij trapt uit de draai net naast de keeper binnen! GOOOAAAL!!!
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft. Er zijn geen personeelswijzigingen bij beide partijen.
45'
We gaan de rust in met een gelijkspel al had er meer ingezeten voor KSC Lokeren-Temse mochten ze iets meer doorduwen. Hopelijk maken onze tricolores de wedstrijd af in de tweede helft. Wij zien u graag zo dadelijk terug.
42'
El Banouhi krijgt de bal na een snelle combinatie op rechts, hij trapt een voorzet op hoogte van het dijbeen, Boulaouali duikt licht naar beneden om te koppen, hij raakt de bal perfect maar doelman Laleman kan de bal klemmen. Knappe actie en poging van onze tricolores.
40' Gele kaart
Shun BALLEGEER
Ballegeer stopt Boulaouali foutief af door te trekken aan zijn shirt en broekje, de scheids trekt geel.
36'
Het spelbeeld van de afgelopen 35 minuten blijft hetzelfde. KSC Lokeren-Temse met het meeste balbezit maar ze spelen op een gematigd tempo. Echte kansen blijven momenteel uit,
28'
Boulaouali infiltreert knap de zestien met een slalom beweging, hij wordt foutief neergehaald en de scheids fluit een penalty!
Gianni DE NEVE
Goal (penalty) 1:1 28'
GOOOOAAAAL! KSC Lokeren-Temse laat er geen gras over groeien. De Neve zet de penalty feilloos om.
26' 0:1 Goal
Tegen de gang van het spel in met de eerste kans is het onmiddellijk prijs. KM Torhout scoort na een knappe actie via Ruben Pyck
18'
De eerste grote kans is voor KSC Lokeren-Temse met Maes. Vermeiren krijgt een lange bal aangespeeld , kopt deze terug op Boulaouali die de bal onmiddellijk breed legt op links bij Vercauteren. Julien maakt de actie en ziet Boulaouli richting de zestien inlopen en speelt de bal perfect tussen de 2 verdedigers, Youssef legt de bal centraal af op Maes die haalt uit maar de bal gaat over. Een zeer knap uitgespeelde kans.
13'
De hemel opent zijn sluizen, het nog steeds in volle spanning afwachten op een eerste kans op doel. KSC Lokeren-Temse legt mooie combinaties op de mat maar momenteel zonder al te veel dreiging.
10' Vervanging
In:Tibo MARGO
Out:Tjendo DE CUYPER
De geblesseerde Tjendo De Cuyper verlaat het veld voor Tibo Margo.
8'
KSC Lokeren-Temse heeft het spel in handen maar het is wachten op de eerste grote kans. KM Torhout neemt een afwachtende houding aan en laat de tricolores voetballen. Zij wachten geduldig op een fout in de opbouw om Lokeren pijn te doen in de omschakeling.
2'
Eerste kans voor KSC Lokeren-Temse na een fout op de rechterflank. El Banouhi schakelt zijn man uit en werd rand 16 meter neergehaald. Er volgt een vrijetrap, een ingestudeerd nummertje, de bal werd met een simpele pas centraal rand van de zestien ingespeeld op de inlopende Vercauteren, die haalt in één keer uit maar raakt de bal niet goed, schot werd geblokt en de aanval werd onschadelijk gemaakt.
1'
Welkom beste supporters voor de inhaalwedstrijd van vanavond tegen KM Torhout. Na de wedstrijd op Eendracht Aalst gaf Hans Cornelis duidelijk aan dat we deze match niet mogen verliezen, gezien het knappe resultaat op Aalst anders teniet wordt gedaan. Onze tricolores zullen wel met enige voorzichtigheid de wedstrijd aanvatten, er zijn 7 spelers die op één gele kaart van schorsing staan. Hopelijk heeft dit geen effect op het verloop van de wedstrijd. Er zijn enkele personeelswijzigingen in het elftal door onder meer de geel geschorste Naïm Boujouh, in zijn plaats komt Dianganga. Nieuwelingen Van Walle en Kompany zijn niet speelgerechtigd voor de inhaalwedstrijd, hun vervangers zijn Vercauteren en Pogba. Graag voorzien wij u vanavond de nodige hoogtepunten en doelpunten. Wij wensen u een spektakelrijke wedstrijd toe. Komaan Lokeren!!!