De reguliere speeltijd is voorbij, we krijgen nog enkele minuten blessure tijd.
Alexander Maes met het spelinzicht, hij geeft de bal op de juiste moment aan El Banouhi, die legt de bal centraal af op de instormende Vermeiren die zijn schot gekraakt ziet. Een mooi uitgespeelde kans die meer verdiende.
Simon VERMEIREN
Goal 3:1 81'
Assist: Esteban CASAGOLDA
GOOOOOAAAAAL SIMON VERMEIREN!!!! Casagolda krijgt de bal op rechts aangespeeld en kan met een sliding/voorzet de bal nog voor doel brengen. De verdediging van KVK Westhoek had hier niet op geanticipeerd en Vermeiren kan rustig aan de tweede paal de bal binnen duwen.
79'
Het werd even een heet standje in de zestien. KVK Westhoek zet zich door met een knappe actie op links en kan de bal nog net aan de achterlijn binnenhouden met een sliding/pas, de bal komt bij een ploegmakker terecht maar gelukkig was Pogba bij de pinken om de bal weg te tikken, de bal komt echter opnieuw in de voeten van een KVK Westhoek speler maar die talmde te lang aan de bal en werd onzet door de de verdediging van KSC Lokeren-Temse
77' Vervanging
In:Josias MUSENGE KAPUMBU
Out:Janis COPPIN
In:Friso MANDO
Out:Yentl DEWILDE
77'
Tijdens de wissel nog een kans voor Van Moerzeke met een kopbal maar de bal gaat over.
75'
Actie op rechts met El Banouhi, wat eerst leek op een mislukte pas die simpel zou worden onderschept door de verdediging van KVK Westhoek, komt de pas toch door. Van Moerzeke neemt de bal mee en trapt op de doelman.
Gyamfi KYEREMEH
Vervanging 74'
In:Gyamfi KYEREMEH
Out:Niels ELEWAUT
Elewaut verlaat het veld voor debutant Kyeremeh.
70'
Het spel gaat op en af zonder echte dreiging. KSC Lokeren-Temse speelt reeds een hele tijd met hoge druk en de eerste tekenen van vermoeidheid laten zich zien.
60'
We zijn een uur ver en de updates verraden echter dat KVK Westhoek buiten de aansluitingstreffer weinig in de pap te brokken heeft tegen een dominant KSC Lokeren-Temse. Het kost Lokeren momenteel letterlijk meer bloed dan zweet of tranen begin tweede helft. Boujouh werd reeds naar de kant gestuurd voor een bloedneus en nu ook Vermeiren met een wonde op het hoofd na een duel. Al zijn de fysiek zware duels al bij al beperkt
57'
Casagolda met een laterale lange bal naar rechts op El Banouhi, die speelt in één tijd de bal naar Vermeiren, die kopt de bal door richting Van Moerzeke. Die de bal meepakt en aflegt naar El Banouhi, die verliest in duel de bal maar deze komt in de loop van Vermeiren te liggen, die loopt aan en schiet maar de bal gaat over en naast.
54'
Knappe inspanning van El Banouhi die zich doorzet op de rechter flank. Van Moerzeke, Casagolda en Vermeiren staat in de zestien klaar om een voorzet te ontvangen. Het is Van Moerzeke die in laatste instantie voor zijn man kruipt en kan koppen richting de verste hoek. de bal gaat maar rakelings over.
50'
Corner van op rechts met Alexander Maes, een prima gegeven corner richting de penaltystip waar Vermeiren alweer goed gepositioneerd staat, de kopbal is echter recht op de keeper en vormt geen gevaar.
46'
De tweede helft gaat van start. Hopelijk kunnen onze tricolores de wedstrijd snel beslissen.
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 46'
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Youssef BOULAOUALI
Boulaouali bleef bij de rust in de kleedkamer, zijn vervanger is Casagolda.
45'
We gaan rusten bij een 2-1 tussenstand. Tot zo dadelijk.
43' 2:1 Goal
Yentl DEWILDE
KVK Westhoek met de aansluitingstreffer. Die kwam er door een slechte en onbesuisde pas van El Banouhi, de bal komt terecht bij een middenvelder van KVK Westhoek. Yanis Coppin krijgt de bal in de zestien aangespeeld en trapt. Jelle Merckx blokt de bal maar deze valt ongelukkig voor de goed gevolgde Dewilde en kopt met een duik de bal binnen nog net voor Pogba bij de bal kon. Goal KVK Westhoek
38'
KVK Westhoek met een onverhoopte kans. Diepsteek bal op links in de zestien, de aanvaller van KVK Westhoek vertrekt in de rug van De Neve die de pas te laat zag vertrekken. Gelukkig was doelman Jelle Merckx bij de pinken om de bal op te vangen.
34'
Daar is opnieuw KSC Lokeren-Temse met een uitbraak op de counter. Maes speelt de bal in op Elewaut die de bal niet goed kon meepakken en daardoor zijn momentum verliest voor een schot. Hij legt daarop met een hakje de bal tot bij Boujouh die vanuit een scherpe hoek schiet op doel, de centrale verdediger van KVK Westhoek kon net optijd het schot afblokken.
33'
We zijn iets voorbij het halfuur en het spelbeeld is nog steeds hetzelfde. KSC Lokeren-Temse blijft dominant aanvallend voetbal op de mat leggen. KVK Westhoek probeert met alle macht de druk van zich af te spelen maar er is momenteel geen ontsnappen aan.
31'
Corner Alexander Maes, deze werd weggewerkt en komt via enkele stationnetjes bij Boujouh terecht die positie nam centraal rechts aan de rand van de zestien. Hij haalt uit met zijn linker naar de rechter benedenhoek maar de bal gaat een dikke meter naast.
27'
KVK Westhoek komt zelden piepen in de zestien maar krijgt nu toch een corner toegekend nadat de voorzet van op rechts door Dianganga in corner werd verwerkt. De corner was te slap en zorgde voor geen gevaar. KVK Westhoek heeft alle moeite van de wereld om in de wedstrijd te komen tegen een op en top spelend KSC Lokeren-Temse
Gianni DE NEVE
Goal 2:0 24'
PENALTY GOAL!!!! Van Moerzeke werd de zestien in gestuurd en kwam oog in oog met de doelman te staan, hij maakt een versnelling en de doelman duikt in zijn voeten maar heeft de bal niet. Van Moerzeke gaat neer in de zestien. Gianni De Neve zet de penalty feilloos om in een doelpunt met een knap schot naar de linkerbenedenhoek.
23'
Vrijetrap links van op een 27 meter gegeven door Maes werd in eerste instantie weggewerkt door de verdediger maar komt als nog in de voeten van een lokeren speler. Die is echter niet gevaarlijk. KSC Lokeren-Teemse blijft doorduwen.
20'
Knappe pas van Alexander Maes op Naïm Boujouh die links aanspeelbaar is. Die dolt met zijn rechtstreekse tegenstander en ziet Elewaut op kruissnelheid richting zestienmeter passeren, hij geeft de bal mee met Niels en die kan nog net optijd een voorzet afleveren. Vermeiren gaat goed het duel aan met de centrale verdediger, hij kopt maar de kopbal bracht de doelman niet in de problemen.
Gele kaart 18'
Vermeiren ging te fel in duel met een speler van KVK Westhoek en krijgt hiervoor een gele kaart.
17' Gele kaart
Valentin MAHIEU
Gele kaart voor Mahieu die zijn noppen bovenop de voet van Boulaouali plantte.
15'
KSC Lokeren-Temse domineerde het eerste kwartier met knappe combinaties en aanvallend voetbal. KVK Westhoek ondergaat momenteel de wet van de sterkste.
8'
KSC Lokeren-Temse opnieuw met een grote kans. El Banouhi met de voorzet op rechts, Simon met de perfect getimede sprong, hij kopt de bal van aan de penalty stip richting de kruising aan de 2de paal maar de bal valt op de lat. Elewaut is goed gevolgd en probeert nog met zijn linker vanuit een scherpe hoek te trappen, de doelman zat er tijdig tussen, de bal verdwijnt in corner.
Youssef BOULAOUALI
Goal 1:0 5'
Jawel zijn 3de doelpunt in evenveel wedstrijden! De corner van Alexander Maes werd gekeerd door een verdediger van KVK Westhoek maar belandde bij El Banouhi, die gaf de afvallende bal viel voor de voeten van de vrijstaande Boulaouali die moederziel alleen werd gelaten. Hij haalt uit en de bal verdwijnt in de verste hoek. GOOOOOAAAAAL !!!!
4'
Van Moerzeke kreeg de bal diep gestoken door El Banouhi op de rechterflank maar de verdediger kon de bal wegwerken in hoekschop.
2'
De wedstrijd is nog maar net begonnen of daar is al de eerste kans. Een actie op rechts van El Banouhi met Van Moerzeke, er volgt een voorzet maar Simon Vermeiren kan er net niet goed bij de bal. Elewaut was in de tweede poging te verrast dat de bal bij hem belandde.
1'
Welkom beste supporters, voor nieuwe een wedstrijd in het Daknamstadion. Deze avond nemen onze tricolores het op tegen KVK Westhoek. In de opstelling van Hans Cornelis is er één wijziging, Toon Janssen is geel geschorst en word vervangen door Niels Elewaut. Logischerwijs zal het middenveld er iets anders uitzien vanwege Toon zijn afwezigheid. De opkomst in het Daknamstadion is iets minder dan vorige wedstrijden, al vermoeden wij dat de WK voetbalwedstrijd Argentinië-Mexico daar voor iets tussen zit. Zoals gewoonlijk hopen wij u vanavond de nodige doelpunten en acties mee te delen. We zijn vertrokken, komaan Lokeren!!!