45'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
90'
Het is huilen met de pet op. Vermeiren alweer goed diep gelopen en ontvangt de bal van op het middenveld van Maes. Simon haalt uit met een schot/voorzet, Gil komt ingegleden maar mist letterlijk op een haar na. Je kan het niet voor mogelijk houden de kansen die bijeen werden gevoetbald maar waar telkens de afwerking het laat afweten.
89' 0:2 Goal
Niels ENOW
Knappe uitbraak van KRC Gent, de enige deftige kans op de counter, plaatst de bal in de linker benedenhoek. 0-2
88'
Corner van Maes op rechts, de doelman tracht de bal te onzetten maar deze valt voor de voeten van De Neve aan de tweede paal, hij haalt uit en trapt de bal in het dak van het doel, doelpunt maar de scheids had reeds gefloten voor een fout op de keeper.
85'
Simon Vermeiren met een knappe loopactie, krijgt de bal van El Banouhi over de grond in de 16, Simon met een strakke voorzet richting de ingelopen Van Moerzeke, maar deze vliegt voorbij aan Gil.
83'
KRC Gent tracht tijd te rekken met de vele wissels en krampen die de spelers ervaren. Tot frustatie van de thuisploeg. Ze geven niet op en blijven zoeken naar het eerste doelpunt.
83' Vervanging
In:Niels ENOW
Out:Kevin HEBBELINCK
81' Vervanging
In:Matties VOLCKAERT
Out:Kelvin NFODJO
79' Vervanging
In:Victor VANKERKHOVEN
Out:Joran TRIEST
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 79'
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
78'
De kansen volgen elkaar snel op, Ben Omar met een knappe actie maar de bal werd geblokt. Opnieuw Ben Omar die een bal door de benen liet gaan voor de aanstormende De Neve, geen succes... Het wil maar niet lukken.
75'
Het wil maar niet lukken, kopbal kans, afstandschot, doorsteekpasses het komt er allemaal. De afwerking laat alleen nog op zich wachten.
71'
Corner op rechts gegeven door Maes, richting de eerste paal, de bal verrast De Neve die een zeer zwak schot aflevert van dichtbij. Hij was natuurlijk compleet verrast.
68'
Julien Vercauteren schakelt zijn man op links uit met een eenvoudige actie, daarna maakt hij met meerdere overstapjes zelf de ruimte en haalt hij verschroeiend uit op doel. De doelman kan de bal wegwerken.
Yassin BEN OMAR
Vervanging 65'
In:Yassin BEN OMAR
Out:Niels ELEWAUT
60'
KSC Lokeren-Temse morst met de kansen voor doel. KRC Gent komt er beetje bij beetje uit door het gebruik van de lange bal. Er hangt een doelpunt in de lucht...
57'
schitterende bal op de goed vrijgespeelde Vercauteren aan de rand van de 16. Julien controleert de bal op de borst en haal onmiddellijk uit met zijn rechter. De doelman kan de bal in 2x onschadelijk maken.
54'
Casagolda die op rechts met een schijnbeweging en een versnelling perfect zijn man uitschakelt en een mooie voorzet aflevert. De bal gaat richting de inlopende Elewaut, die kopt perfect de bal net onder de lat maar de doelman kan de bal nog net van onder zijn lat duwen in hoekschop.
50'
Vrije trap voor KRC Gent na dat Toon Janssen aan de noodrem trok voor de 16. De bal gaat hoog naast en over.
47'
Voorzet Casagolda van op rechts richting Niels Elewaut die goed gevolgd is, de bal werd ruim overgetrapt door Elewaut.
46'
De beide ploegen betreden het veld voor de tweede helft. Het is tot nu toe een vrij potige wedstrijd met veel onnodige ingrepen van de bezoekers. Scheidsrechter Verbeke moest maar liefst 7 keer een kaart trekken waarvan 5 voor de bezoekers. Beide ploegen spelen met het mes tussen de tanden. Hopelijk krijgen we iets meer spektakel dan fouten komende 45 minuten.
45' Gele kaart
Samuel ADDO
Trieste ingreep op El Banouhi die kermend neergaat.
Gianni DE NEVE
Gele kaart 45'
in navolging van de tackel op El Banouhi werd Gianni zeer kwaad op de tegenstrever die neus aan neus stonden, hiervoor kreeg hij een gele kaart
Kelvin NFODJO
stond neus aan neus met De Neve vanwege de ingreep op El Banouhi, Kelvin beschermde zijn teamgenoot die de fout beging.
43'
Kans voor Niels Elewaut, die de bal centraal aangespeeld krijgt, hij kan met een klein tiktje langs de aanstormende verdediger tikken waardoor hij samen met Casagolda alleen op doel kan. De bal komt centraal tussen beide spelers, Elewaut beslist zelf zijn kans te wagen met zijn mindere rechter en de bal verdwijnt recht in de armen van de doelman. Casagolda terecht gefrustreerd gezien de bal in zijn loop kwam te liggen voor een schot.
40'
KRC Gent plooit helemaal achteruit en speelt zonder spits, hierdoor heeft KSC Lokeren-Temse bloed geroken, ze duwen door en zijn vaak rond het doelgebied aan het breien opzoek naar de opening. KRC Gent kan echter de deur (tot nu toe) nog opslot houden.
36' 2e Geel > rode kaart
Justin PIETERS
Na alweer een drieste tackel, dit keer op Alexander Maes, mag Justin Pieters terecht gaan douchen.
34'
Opnieuw een knappe actie, dit keer op links met in de combinatie Elewaut en Boujouh, de bal alweer stevig ingespeeld op Toon die met één controle zijn man uitschakelt en dan kan aanleggen. De centrale verdediger zit er nog net aan en trapt de bal over de achterlijn. De corner van Maes gaat richting Toon die weer net naast kopt.
30'
Er zijn veel goede intenties bij KSC Lokeren-Temse maar ze komen er niet altijd even goed uit. Knappe actie op rechts van El Banouhi die 3 man uitschakelt en de bal nog net kan voorgeven, deze is te zwak en kan zonder probleem worden weggewerkt.
28'
Knappe actie van Alexander Maes op het middenveld, hij rukt zichzelf los van zijn speler, en legt aan van op 22 meter recht op de vuisten van de doelman. De bal komt in de herneming op rechts terecht bij Soufiane El Banouhi die een knappe voorzet aflevert in aan de 2de paal. Toon en Niels staan klaar om te ontvangen, het is Toon die de bal net naast kopt.
26'
Er is een heuse strijd op het middenveld door beide ploegen. Echte kansen mochten we niet meer noteren momenteel, het is afwachten op de ploeg die ban doorbreekt centraal. Er sluipen wegens de grote druk veel foutjes in het spel langs beide kanten.
22' Gele kaart
gele kaart wegens het meermaals jennen en een drieste ingreep op Toon Janssen.
15'
Het spel gaat goed over en weer. KSC Lokeren-Temse is niet aangeslagen door het tegendoelpunt en gaat naarstig opzoek naar hun eerste doelpunt. KRC Gent speelt momenteel zonder angst, de bal gaat goed rond en het gevaar komt vaak vanuit de lange bal naar de snelle flankspelers.
8' 0:1 Goal (penalty)
Joran TRIEST
Joran plaatst de bal koelbloedig in de linker benedenhoek. Merckx koos de juiste hoek maar kon er net niet bij.
7'
Penalty wegens trekfout van Matarrese op Raf Leemans.
Lorenzo MATARRESE
Gele kaart 7'
Gele kaart voor Matarasse, een lichte penalty fout gegeven door de scheidsrechter wegens truitje trekken.
6'
Toon Janssen kan alleen doorgaan op de doelman na een knappe actie, de doelman van KRC Gent komt goed uit zijn doel en kan het schot van Toon afblokken. KSC Lokeren-Temse is gretig.
1'
Eerste kans voor KSC Lokeren-Temse met Esteban Casagolda. Een knappe balrecuperatie voor de 16 van KRC Gent, Casagolda ontvangt de bal in de 16 en besluit op de doelman. De bal vliegt rakelings over na de deviatie.