67'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
90'
De scheidsrechter fluit af en we nemen de 3 punten van uit Westhoek mee naar Daknam. We zien u graag terug voor onze volgende wedstrijd.
85'
Onbegrijpelijk, knappe redding van Dannel op de kopbal van Van Moerzeke op aangeven van Boujouh. Hier waren we dicht bij de 0-3. Het mocht niet zijn voor Van Moerzeke
83' Vervanging
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
Onze doelpuntenmaker krijgt alweer een staande ovatie en applaus.
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 83'
In:Josias MUSENGE KAPUMBU
Out:Gabriel GAILLEZ
82'
Van Moerzeke met een knap staaltje voetenwerk aan de zijlijn hierdoor kan hij de bal net binnen houden en een actie maken, hij geeft de bal strak voor richting Boulaouali maar een verdediger werkt de bal in corner.
80' Vervanging
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Jeovanni DIANGANGA
Christian Luis BELLO RIVERO
Vervanging 78'
In:Jason ROBAEYS
Out:Olivier SCHOLAERT
78'
KSC Lokeren-Temse komt goed weg, Merckx kwam uit om een bal rand zestien te pakken, de aanstormende verdediger lijkt eerst op de bal te komen, Merckx kopt de bal weg recht in de voeten van een middenvelder van Westhoek die trapt in één tijd met een boogje, de bal gaat naast.
77' Vervanging
In:Youssef BOULAOUALI
Out:Julien VERCAUTEREN
Youssef BOULAOUALI
73'
KVK Westhoek is nog eens gevaarlijk deze tweede helft met een corner op rechts, een speler krijgt er zijn hoofd tegen maar de bal gaat over en naast. KVK Westhoek geeft zich niet gewonnen en blijft voetballen.
68'
KSC Lokeren-Temse op de counter na onnodig balverlies van KVK Westhoek, de bal gaat naar Boujouh die diepgestoken werd, hij geeft de bal voor maar zonder succes. Maes krijgt de bal iets voorbij de de paal en trapt op de lat, de tweede poging is voor Van Walle en die trapt over en naast.
67' Gele kaart
Toon JANSSEN
65'
Van Walle met de actie centraal op het middenveld, hij staat volledig vrij en begint met een rush naar doel. Hij ziet links Vercauteren goed opkomen, hij geeft de bal met zijn buitenkant voet naar links op Vercauteren, Julien legt de bal terug bij de inlopende Van Walle en haalt uit, op de doelman, ook de tweede poging van Van Walle werd ongedaan gemaakt door doelman Dannel
60'
Lokeren-Temse heeft nog steeds het overwicht maar grote uitgespeelde kansen komen er momenteel niet. De laatste pas komt er niet goed uit en KVK Westhoek schakelt bij balverlies van KSC Lokeren-Temse snel om.
56'
Knappe uitbraak van KSC Lokeren-Temse met als eindstation Van Walle die rand zestien de bal naar de linker kruising krult, de baal gaat helaas net naast.
50'
Het tempo is in stijgende lijn. KSC Lokeren-Temse bouwt de druk op en zoekt nadrukkelijk naar een 3de doelpunt.
46'
De tweede helft gaat van start zonder personeelswijzigingen bij beide ploegen.
45'
Onze tricolores gaan de rust in met een 0-2 voorsprong. We gaan even opwarmen en zien u graag terug voor de 2de helft. Tot zo dadelijk.
39' 0:2 Goal
Alexander MAES
GOOOOOAAAAAL! ALEX MAES! Knappe uitgespeelde actie centraal. In eerste instantie gaf Maes de bal af op links aan Vercauteren, die haalde uit maar doelman Dannel kon de bal nog uit doel keren, Maes volgde goed en ontving de bal en trapte knap de bal in de linkerbenedenhoek buiten bereik van de doelman.
32' 0:1 Goal
Simon VERMEIREN
Assist: Gert VAN WALLE
GOOOOOOAAAAAAL! Simon Vermeiren! Van Walle herovert de bal op rechts en krult met zijn linker de bal enig mooi over de verdedigers op het hoofd van Vermeiren die kopt staalhard de bal voorbij doelman Dannel.
30'
Alexander Maes met de actie op het middenveld, draait knap weg van zijn man en maakt een versnelling richting de zestien meter. Hij ziet een opening en haal uit met een harde lage bal, die gaat voorlangs het doel. Knappe actie en poging.
26'
KSC Lokeren-Temse met een grote kans net voor het halfuur. Corner op rechts met Alexander Maes die de bal in de zestien dropt, een speler van Lokeren-Temse kan de bal nog doorkoppen en zet Vermeiren hierdoor alleen voor doel. Die haalt uit maar zijn schot is recht op de keeper, de herkansing is voor Vercauteren maar die knalt de bal naast.
21'
Grote kans voor KVK Westhoek met een actie op rechts kan Cremers voorzetten, de bal gaat naar de tweede paal, Merckx komt uit maar twijfelt, hij kan de bal nog raken maar de bal valt als nog op het hoofd van de spits van KVK Westhoek en kopt net naast.
17'
De wedstrijd gaat goed op en af maar tot echte kansen kwamen beide partijen niet meer. Het balbezit is nog steeds voor KSC Lokeren-Temse. KVK Westhoek moet het hebben van de snelle counters.
12'
KSC Lokeren-Temse domineert de eerste 15 minuten van de wedstrijd. Tot tweemaal toe vroegen de spelers om een penalty wegens handsbal maar de scheidsrechter gaf aan dat dit niet het geval was. De kansen stapelen zich op, we wachten in spanning op het eerste doelpunt.
6'
Een eerste kans op de counter voor KVK Westhoek. De bal komt centraal bij hun spits uit maar deze staat tussen 3 verdediger van KSC Lokeren-Temse, hij probeert het met een omhaal, Merckx duikt goed naar de bal en kan deze ook klemmen.
5'
Corner na een uithaal van Van Walle van op 20 meter. Corner van Maes die voorbij de tweede paal komt, Vercauteren met een schitterende volley maar de zijn bal werd afgeblokt door een verdediger van KVK Westhoek.
3'
Eerste kans voor KSC Lokeren-Temse met Simon Vermeiren aan het kanon, een actie op rechts van Van Moerzeke, die haalt de achterlijn en legt terug op Vermeiren die met wat geluk kan uithalen, de bal werd geblokt en komt in de voeten van Vercauteren die op zijn beurt aflegt op Van Walle, die haalt verschroeiend uit maar de bal werd geblokt en weggewerkt uit de zestien. KSC Lokeren-Temse start dus zeer scherp.
1'
Welkom beste supporters, we bevinden ons in de Westhoek vandaag waar de temperatuur momenteel een 5 graden celcius bedraagt maar eerder aanvoelt als 0 graden door de wind die vandaag ook van de partij is. We hopen alvast dat KSC Lokeren-Temse ons de nodige warmte kan bieden door te mogen juichen en springen vanwege enkele mooie doelpunten. De resultaten van onze rechtstreekse tegenstander: Eendracht Aalst verloor deze speeldag met 2-1 van SC Dikkelvenne en stellen teleur met een reeks van 0 op 15. Cercle Brugge daarentegen won voor de 5de keer dit seizoen nipt met 1-0 ditmaal tegen RC Harelbeke. Onze tricolores hebben hun lot in eigen handen en laten vandaag best geen punten liggen tegen KVK Westhoek. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!