76'
Wedstrijdverslag
KVV Zelzate
90'
Einde wedstrijd. KSC Lokeren-Temse neemt de 3 punten mee naar huis. We zien u graag terug volgende week thuis tegen Aalst. Nog een fijne avond gewenst
88'
Nog een wanhoopspoging van op 30 meter haalt een speler van Zelzate uit maar het schot vliegt ver naast.
88'
Nog een laatste kans voor KSC Lokeren-Temse, Boulaouali ontvangt de bal op rechts, hij geeft voor en zijn voorzet wijkt af op een verdediger en verdwijnt zo waar bijna in doel maar gaat gelukkig voor doelman De Rie net naast in corner.
84'
Elewaut ontvangt een diepsteek bal en is zijn verdediger te snel af, hij kan uithalen naar doel, de bal verdwijnt net over de kruising.
79' Vervanging
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Gianni DE NEVE
Jeovanni DIANGANGA
77'
Een knap één tweetje aan de rechts aan de rand van zestien tussen Boujouh en Boulaouali die een knappe wedstrijd aan het spelen is. Boujouh krijgt de bal via een hakje in de zestien gespeeld en zet voor met zijn rechter op Geeraerts, die kopt maar raakt de bal verkeerd en gaat over.
76' Vervanging
In:Ruben GEERAERTS
Out:Simon VERMEIREN
Doelpuntmaker Vermeiren verlaat het veld, in zijn plaats komt Geeraerts nog een dik kwartier voetballen.
Ruben GEERAERTS
69' 0:4 Goal
Simon VERMEIREN
Assist: Gert VAN WALLE
GOOOOOAAAAAAL! Knappe pas van Van Walle op Vermeiren, die werkt koelbloedig af met een stifter over doelman De Rie heen.
68' Vervanging
In:Niels ELEWAUT
Out:Alexander MAES
Onze assistkoning verlaat het veld voor Elewaut.
Niels ELEWAUT
65' 0:3 Goal
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Alexander MAES
GOOOOOAAAAAL! De corner werd gegeven op rechts door Alexander Maes, Van Moerzeke staat gepositioneerd aan de eerste paal en kan de bal verlengen in het zijnet van het doel 0-3!
64'
Een knappe lange bal van uit het middenveld op Simon Vermeiren, die trapt in één tijd uit de volley waarop doelman Van Rie de bal in corner duwt.
Vervanging 56'
In:Dario BERESOLE
Out:Floris CRIEL
52' 0:2 Goal
GOOOAAAL! Van Moerzeke ontvangt een knappe steekpas in de loop van Alexander Maes, die twijfelt geen seconde en trapt de bal met een stiffertje in het linker zijnet.
50'
De eerste kans van de tweede helft is voor KSC Lokeren-Temse met een knappe combinatie tussen Vermeiren en Boulaouali. Simon ziet op rechts Van Moerzeke vrij lopen, daar gaat de bal naar toe, Gil haalt uit maar de doelman kan de bal wegwerken.
45'
Het principe van het vel van de beer verkopen zonder dat hij geschoten is. Zelzate komt nog één keer over en lukte bijna de aansluitingstreffer. De Neve verliest iets was knullig de bal aan de achterlijn waardoor de spits van Zelzate kan uithalen. Doelman Merckx is gelukkig alert en kan de bal ontzetten.
45'
We gaan rusten bij een 0-1 stand. Tot zo dadelijk.
44'
De laatste kans voor de rust is voor KSC Lokeren-Temse, een voorzet op rechts na een knappe actie van Van Moerzeke, Toon Janssen kruipt goed voor zijn man en kopt richting doel, recht in de armen van de doelman.
40'
We naderen het einde van de eerste helft. Beide partijen liggen in evenwicht en komen er bij momenten nog wel uit met een kans maar zonder echt doelgevaar. We wachten geduldig op de eerst volgende kans.
Vervanging 33'
In:Roy BROECKAERT
Out:Thomas ZWART
Wegens een blessure verlaat Zwart het veld. In zijn plaats komt Broeckaert.
27'
Daar is KVV Zelzate een tweede keer met een infiltratie in de zestien vertrekkende van op links. Jules Flamant baant zich een weg tussen De Neve en El Banouhi en haalt de achterlijn, hij zet voor maar de bal werd nog geraakt door een verdediger, hierdoor valt de pal pardoes in de voeten van de spits van KVV Zelzate, die wil uithalen maar Francois Kompany gooit zich in extremis nog voor de bal, weg kans.
26'
KVV Zelzate met een actie van Sami Djadi, die kan centraal infiltreren tot in de zestien, gelukkig is daar El Banouhi met de tackel om de dreiging ongedaan te maken.
23'
Simon Vermeiren met een lobpas op Alexander Maes, hij komt oog in oog te staan met doelman De Rie, Maes probeert het met een lage schuiver, de doelman kan hem nog toucheren waardoor de bal naast gaat. KSC Lokeren-Temse rijgt de kansen aaneen maar komt niet tot een tweede doelpunt.
21'
Het KSC Lokeren-Temse al wat de klok slaat. Een corner op links met Maes, de bal gaat richting de eerste paal, Vermeiren raakt de bal slecht en de bal komt in de voeten van Van Walle, die haalt van rechts overhoeks uit, de bal gaat richting Vermeiren die in de baan van het schot staat, Simon probeert de bal van richting te veranderen, dat doet hij goed maar de bal gaat net rechts naast de paal.
17'
Van Moerzeke knijpt naar binnen en ontvangt de bal, hij haalt overhoeks uit maar de bal gaat een metertje naast. KSC Lokeren-Temse heeft de wedstrijd in handen. KVV Zelzate kon nog geen uitgespeelde kansen bijeen voetballen.
15'
Een mooie voorzet van Boujouh op links richting de penaltystip, daar komt Vermeiren, hij kan er net niet bij. Daar was bijna de 2-0 de keeper ging eveneens onder bal door.
12'
Corner Zelzate van op rechts, de bal komt hard richting de eerste paal, gelukkig kan Van Moerzeke met een duik kopbal de bal wegwerken. Weg gevaar.
8' 0:1 Goal
Youssef BOULAOUALI
GOOOOAAAAL! Boulaouali ontvangt opnieuw een knappe pas van Van Walle, hij kan zijn man en de doelman op zijn pad uitschakelen en duwt de 0-1 tegen de netten.
5'
KSC Lokeren-Temse start rustig aan de partij en tast zijn opties af. De grootste dreiging kwam er via een lange bal van Van Walle op het middenveld achter de defensie waar Boulaouali prima was ingelopen. Hij maakte en goede controle maar de centrale verdediger was goed gevolgd en kon het gevaar ontzetten.
1'
Beste supporters, van harte welkom voor de wedstrijd tegen KVV Zelzate. Het is een druilerige dag maar we hopen alvast dat KSC Lokeren-Temse ons dag wat kan opfleuren met een overwinning en zo een stap dichter te zetten richting het kampioenschap. Er zijn maar liefst 1.000 supporters aanwezig voor deze partij waarvan het merendeel Lokeren-Temse supporters. KVV Zelzate speelt quasi een uitmatch qua vocale steun. Hans Cornelis voerde één personeelswijziging door, Simon Vermeiren keert terug in de basis na zijn schorsing waardoor Ruben Geeraerts terug op de bank mag beginnen ondanks zijn sterke partij op Harelbeke. Onze spelers staan er klaar voor, wij zijn er klaar voor. Komaan Lokeren-Temse!