90'
Wedstrijdverslag
Olsa Brakel
90' +1'
De eerst uitoverwinning voor KSC Lokeren-Temse is een feit. Een duidelijke, mooie zege na een perfecte wedstrijd. Gil Van Moerzeke met drie goals is zonder twijfel de man van de match.
90'
We zitten in de slotminuut, het is aftellen naar het eindsignaal.
85' Vervanging
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Soufiane EL BANOUHI
Jeovanni DIANGANGA
79' Vervanging
In:Youssef BOULAOUALI
Out:Julien VERCAUTEREN
Youssef BOULAOUALI
79'
Ben Bogaert die een verdienstelijke wedstrijd speelde, met enkele mooie acties in de eerste helft, trapt nu hoog over en naast. Het tekent de onmacht van de thuisploeg.
75'
Sporting is oppermachtig. Olsa probeert nog wel, maar de wedstrijd is gespeeld.
68' Vervanging
Out:Stijn BARREZEELE
63'
Lokeren-Temse zit op rozen. De thuisploeg moet komen maar oogst weinig succes.
58' 0:3 Goal
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Naïm BOUJOUH
UItstekende aanval van Lokeren-Temse. Prachtige voorzet van Boujouh wordt in één tijd binnen geknalt door Van Moerzeke die zijn derde van de middag maakt.
50' 0:2 Goal
Assist: Toon JANSSEN
Gil Van Moerzeke weer. Hij kopt een voorzet van Janssen perfect binnen : 0-2
46'
De tweede heflt is gestart. Laat ons hopen op een boeiend kijkstuk.
45'
We rusten bij een verdiende 0-1 voorsprong voor Lokeren-Temse. Uiteraard heeft het verleden ons geleerd dat dit geen garanties biedt. Die tweede treffer moet Sporting toch zien te scoren. Vermeiren was daar al het dichtste bij.
44'
Een mooie actie van Janssen op rechts, tot aan de doellijn. Zijn voorzet vindt echter geen ploegmaat om af te werken.
39'
Deze schreeuwt Olsa om een penalty. Merckx zou Nelis omver gewerkt hebben. Moeilijk te zien of er iets aan was.
31'
KSC geeft makkelijk een hoekschop weg. Maar thuisspeler Thissen wist precies niet dat het veld aan de kleine kant is. De bal belandt aan de overkant.
28'
De eerste corner van Lokeren-Temse, de bal waait tot voorbij de verste paal waar Deneve hem hoog over knalt.
26'
Boujouh opnieuw met een uitstekende voorzet. Vermeiren kan er net niet voldoende bij. Sporting is de meest dreigende ploeg.
22'
Ndefe opnieuw, deze keer met een nog veel grotere kans vanop rechts. Alleen voor doelman Merckx besluit hij naast de verste paal.
21'
Boujouh appeleert voor hands en strafschop wanneer hij de bal tegen een Brakelse speler aan knalt. Maar scheidsrechter Cools wuift het opnieuw weg.
20'
Ndefe met een poging net naast de linkerpaal.
18'
Bijna 0-2. Vercauteren zet voor en Vermeiren neemt aan met de rug naar het doel, draait en schiet net voorbij de verste paal.
16' 0:1 Goal
Gil Van Moerzeke krijgt de bal van Boujouh en is de thuisdoelman te snel af en knalt in rechterbovenhoek 0-1
15'
Tegenaanval Sporting, Maes stuurt Vercauteren weg en die knalt over.
14'
Vrijschop voor Brakel maar makkelijk gepakt door Merckx
11'
Vermeiren wordt diep gestuurd door Maes, gaat neer in de grote rechthoek, maar ref Cools ziet er geen fout in.
7'
Eerste hoekschop van de wedstrijd is voor de thuisploeg. Maar de bezoekers kunnen ontzetten.
5'
Op het kleine kunstgrasveld zit alles dicht op elkaar. Lokeren-Temse probeert een opening te vinden, maar slaagt daar voorlopig niet in.
1'
Een heerlijke ontvangst hier in de Parkweg in Brakel. Stralend weertje ook voor wedstrijd eind oktober. Alle ingrediënten zijn er dus voor een leuke pot voetbal. Bij Sporting is spelverdeler Alex Maes terug van de partij. Vorig jaar eindigde de partij op een gelijkspel. Kan KSC deze keer de eerste overwinning op verplaatsing binnen halen? Scheidsrechter Lauren Cools heeft de wedstrijd op gang gefloten.